Η Ulysse Nardin εμπνέεται από το ουράνιο τόξο

H Ulysse Nardin γιορτάζει την συμμετοχή της στο Geneva Watch Days 2022 με δύο νέες εκδόσεις των ρολογιών LADY DIVER 39 mm και BLAST TOURBILLON 45 mm, εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου

 

Δύο μοντέλα εμπνευσμένα  από τα ιριδίζοντα χρώματα του ουράνιου τόξου παρουσίασε η μάρκα κατά τη διάρκεια του Geneva Watch Days. Η Ulysse Nardin κυκλοφόρησε δύο μοντέλα Lady Diver 39 mm και ένα Blast Tourbillon 45 mm, και τα δύο με μια απροσδόκητη έκπληξη. Αντί να εφαρμόσει χρώμα στο καντράν, επέλεξε να διακοσμήσει τη στεφάνη με μια σειρά από πολύχρωμους πολύτιμους λίθους που έχουν σχεδιαστεί για να προσομοιάζουν τα αστραφτερά χρώματα του πρωτοποριακού τους escapement από πυρίτιο.  Ως η πρώτη μάρκα που λάνσαρε escapement από πυρίτιο μέσα στο μηχανισμό του Freak 2001, η Ulysse Nardin εμπνέεται από το ιριδίζον ουράνιο τόξο των χρωμάτων που παράγονται από το υλικό.

 

Το BLAST, όπως μαρτυρά και το όνομά του, είναι ένα επιβλητικό ρολόι με κάσα διαμέτρου 45mm και καντράν με το χαρακτηριστικό «X» να οριοθετεί τον skeleton μηχανισμό. Με έναν μικρο-ρότορα από πλατίνα τοποθετημένο στο 12 προκαλεί τον παραδοσιακό σχεδιασμό ρολογιών. Συνολικά 50 πολύτιμοι λίθοι από ρουμπίνια μέχρι ζαφείρια κοπής baguette κοσμούν τη στεφάνη και τις ενδείξεις του BLAST RAINBOW.

Το νέο LADY DIVER RAINBOW έρχεται σε λευκό ή μαύρο και είναι η επόμενη γενιά του LADY DIVER 2019 αλλά με εντυπωσιακές διακοσμητικές πινελιές. Σαράντα πολύτιμοι λίθοι (ρουμπίνια, ακουαμαρίνες, τοπάζια, τσαβορίτες και ζαφείρια) είναι τοποθετημένες στην περιστρεφόμενη στεφάνη και αιχμαλωτίζουν το φως ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά είναι η κατάδυση. Έντεκα διαμάντια έχουν τοποθετηθεί στη θέση των ενδείξεων και φέρνουν μια πινελιά κομψότητας σε αυτό το γυναικείο καταδυτικό ρολόι.

More Stories
Το Advanced Research 5750 είναι το πιο δυνατό minute repeater της Patek Philippe