Η Cartier εξυψώνει το Baignoire

Αναπόσπαστο μέρος της σχεδιαστικής κουλτούρας Cartier, το Baignoire λανσαρίστηκε το 1912 και δεν σταμάτησε ποτέ ν’ αλλάζει πρόσωπο, διατηρώντας πάντα τις αισθησιακές, απόλυτα ακριβείς οβάλ γραμμές του.

Η νέα εκδοχή Baignoire, που παρουσίασε ο οίκος Cartier στο Watches & Wonders, είναι μια νέα κατηγορία από μόνη της: μια δημιουργία που ισορροπεί με άνεση ανάμεσα στο ρολόι και το βραχιόλι, συνδυάζοντας ιδανικά την απλότητα με τη φινέτσα. Υποκύπτοντας στην τάση των μικρών διαστάσεων, παίρνει τη μορφή ενός απολαυστικού bangle που είναι εφαρμοστό στον καρπό, ειδικά σχεδιασμένο για stacking με άλλα βραχιόλια ή αλυσίδες.

Το καμπυλωτό καντράν με τους signature, επιμηκυμένους ρωμαϊκούς αριθμούς και τους κυανωμένους δείκτες περιβάλλεται από μια κομψή, χρυσή «κορδέλα», ενώ η στεφάνη με τις ανάγλυφες χάντρες είναι διακοσμημένη με ζαφείρι κοπής cabochon. Εξοπλισμένο με μηχανισμό quartz, το νέο Baignoire έρχεται σε δύο εκδόσεις από κίτρινο ή ροζ χρυσό 18Κ, ενώ δεν λείπει η πολυτελής εκδοχή του με κάσα και βραχιόλι full pavé με λευκά διαμάντια.

Διάθεση: Boutique Cartier

More Stories
Γιατί τα ρολόγια στις διαφημίσεις δείχνουν πάντα ώρα 10:10;