Ένα ακόμη κομψό Baroncelli από τη Mido

Το νέο Baroncelli Heritage Lady από τη Mido ικανοποιεί τα σύγχρονα γούστα, ενώ παραμένει κλασικά κομψό και ελαφρύ

Με κάσα διαμέτρου 33mm, κατασκευασμένη από ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού PVD, η φινέτσα είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει το νέο Baroncelli Heritage Lady. Η στεφάνη φέρει το χαρακτηριστικό double gardoon, της συλλογής, αναδεικνύοντας τις κομψές γραμμές της κάσας, η οποία φορά κρύσταλλο ζαφειριού σε front και back.

Για το καντράν, η μάρκα επέλεξε να κινηθεί σε ιβουάρ τόνους, με 12 διαμάντια κοπής Brilliant να έχουν τοποθετηθεί στη θέση των ενδείξεων. Στο 3 έχει τοποθετηθεί το παράθυρο της ημερομηνίας, και οι δείκτες – ροζ χρυσό για την ώρα και τα λεπτά και μπλε για τα δευτερόλεπτα-, έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με το φόντο.

Στο καντράν έχουν τοποθετηθεί επίσης το λογότυπο της μάρκας, η επιγραφή της συλλογής, καθώς και η ένδειξη Swiss Made, υπογραφή ποιότητας για την ωρολογοποιία.

Το Baroncelli Heritage Lady φιλοξενεί αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε ρολόι Mido. O Caliber 72 προσφέρει power reserve 72 ωρών και είναι εξοπλισμένος με ελατήριο ισορροπίας Nivachron™ για αξιοσημείωτη ακρίβεια. Το ρολόι συνδυάζεται με δερμάτινο λουράκι, με υφή αλιγάτορα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Girard Perregaux Vintage 1945 XXL Chronograph