Ξεκίνησαν οι πωλήσεις στα Burj Binghatti Jacob & Co. Residences

Οι πωλήσεις στο υπό κατασκευή κόσμημα του ορίζοντα του Ντουμπάι ξεκίνησαν επίσημα και οι Binghatti και Jacob & Co. παρουσιάζουν περήφανα το Burj Binghatti Jacob & Co. Residences, σχεδιασμένο για ζωή avant-garde

Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Binghatti με έδρα το Ντουμπάι και η  Jacob & Co. έχουν συνάψει μια συνεργασία βασισμέη στον σχεδιασμό ενός εντυπωσιακού πύργου πολυτελών κατοικιών. Η ανέγερση του Burj Binghatti Jacob & Co. Residences, του λαμπερού Hyper-Tower στο Ντουμπάι, έχει ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να σπάσει το ρεκόρ για τον υψηλότερο οικιστικό πύργο στον κόσμο.

CEO and Head of Architecture, Muhammad Binghatti with Chairman and Creative Director Jacob Arabo.

Οι Binghatti και Jacob & Co. δέχονται πλέον υποψήφιους πελάτες που υποβάλλουν αίτηση για απόκτηση ενός διαμερίσματος. Η υποψηφιότητα και οι πωλήσεις του προγράμματος είναι μια αποκλειστική διαδικασία όπου αφοσιωμένοι εκπρόσωποι VIP καταγράφουν το ενδιαφέρον και διαχειρίζονται υποψηφιότητες πελατών και πωλήσεις.

Οι οικιστικές μονάδες αναφέρονται ως αρχοντικά και βίλες, ανάλογα με το μέγεθός τους. Κάθε όροφος αποτελείται από τέσσερα, δύο ή ένα πολύ μεγάλο πολυτελές διαμέρισμα. Κάθε σχολαστικά κατασκευασμένη κατοικία θα έχει δημιουργηθεί από τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά, ενώ διακοσμούνται με πολυτελή φινιρίσματα, αποπνέοντας έναν αέρα απαράμιλλης κομψότητας.

Τα εκπληκτικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν θέα που κόβει την ανάσα, καθώς είναι ανεμπόδιστη από τον μαγευτικό ορίζοντα του Ντουμπάι και τον εντυπωσιακό Burj Khalifa. Η πανοραμική θέα ποικίλλει ανάλογα με τη θέση κάθε αρχοντικού μέσα στον πύργο, και υπόσχεται μια μοναδική προοπτική για κάθε κάτοικο.

Οι εσωτερικοί χώροι των αρχοντικών και των βιλών του Hyper-Tower αντλούν την έμπνευσή τους από τα αριστουργήματα για τα οποία είναι γνωστή η Jacob & Co. Οι όροφοι με τέσσερις οικίες παίρνουν το όνομά τους από πολύτιμους λίθους, Emerald Villas και Sapphire Villas για τα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, ενώ οι μονάδες τριών υπνοδωματίων ονομάζονται Ruby Villas. Τα τελευταία αποπνέουν ένα επίπεδο πολυτέλειας που τονίζεται περαιτέρω από την ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, που θα παρέχει στους κατοίκους τη δική τους προσωπική όαση ηρεμίας.


Οι μεγαλύτερες κατοικίες αντλούν έμπνευση από τους πολύτιμους λίθους που προτιμά μεταξύ όλων των άλλων η Jacob & Co. Το Ruby Sky Mansions προσφέρει τρία υπνοδωμάτια, ενώ τα Fleurs de Jardin Sky Mansions και Diamond Sky Mansions καταλαμβάνουν μισό όροφο και διαθέτουν επίσης ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης.

Μεταξύ των πιο διακεκριμένων μονάδων του Hyper-Tower είναι τα ρετιρέ που στέφουν το Burj Binghatti Jacob & Co. Residences, που πήρε το όνομά του από τα πιο αποκλειστικά και διάσημα ρολόγια της Jacob & Co. Το μαγευτικό ρετιρέ Astronomia Sky εκτείνεται σε έναν ολόκληρο τελευταίο όροφο, ενώ το Billionaire Sky Penthouse, το κεντρικό στοιχείο του Burj Binghatti Jacob & Co. Residences, βρίσκεται σε δύο ορόφους και έχει θέα σε ολόκληρο το αστικό τοπίο του Ντουμπάι.

Η αρχιτεκτονική και η εσωτερική διακόσμηση εκτελέστηκε από τον Roman Vnoukov με την έμπνευση και τη δημιουργική διεύθυνση του Jacob Arabo. Ο Roman, ένας από τους καλύτερους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στον κόσμο, είναι επί μακρόν φίλος του Jacob και εργάζονται μαζί για δεκαετίες σχεδιάζοντας τα καταστήματα Jacob & Co σε όλο τον κόσμο.

Το Burj Binghatti Jacob & Co. Residences προσφέρει επίσης μια εντυπωσιακή γκάμα ανέσεων και υπηρεσιών, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους κατοίκους του. Ανάμεσά τους ένα καφέ-μπαρ, μια εξωτερική πισίνα και μια εσωτερική πισίνα στο roof garden, και φυσικά πολυτελές pool bar. Επιπλέον, οι κάτοικοι απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικό γυμναστήριο, ήσυχους κήπους και σπα. Υπάρχει φυσικά και χώρος αναψυχής για παιδιά. Το Hyper-Tower παρέχει επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών θυρωρείου και παρκαδόρου. Για προστασία της ιδιωτικής ζωής και ευκολία, οι ρετιρέ κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικούς ανελκυστήρες για άμεση και ασφαλή πρόσβαση.

More Stories
Parmigiani Fleurier Toric Quaestor Labyrinth