Vagabonde X Black Badger από την Hautlence

Τα δύο δημιουργικά σύμπαντα της Hautlence και του σχεδιαστή James Thompson συναντιούνται σε αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο

Γεννημένο από τη συνάντηση δύο διαφορετικών μαρκών, συνδεδεμένων με μια κοινή αίσθηση αισθητικής και μια ελαφρώς ανορθόδοξη νοοτροπία, το μοντέλο Vagabonde X Black Badger σηματοδοτεί τη συνεργασία μεταξύ της HAUTLENCE και του σχεδιαστή James Thompson ευρέως γνωστό και ως Black Badger. Εξειδικευμένος σε καινοτόμα υλικά που χρησιμοποιεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο James Thompson είναι επίσης γνωστός ως “Master of Glow”, μια αναφορά στο Badgerite®, ένα τρισδιάστατο φωτεινό σύνθετο υλικό το οποίο συνήθως χρησιμοποιεί για να φέρει μια μοναδική, καλλιτεχνική προσέγγιση σε όλα. Το νέο Vagabonde X Black Badger εστιάζει στην αλληλεπίδραση όγκων και αντίθεσης, στην ένταση μεταξύ μαύρου και φωτεινών χρωμάτων και στην αλληλεπίδραση μεταξύ του θετικού και του αρνητικού χώρου.

Ο James Thompson αντιλήφθηκε αμέσως όλες τις δυνατότητες του μοντέλου Vagabonde: «Όταν ο Samuel, ο Brand Manager της HAUTLENCE, μου έδειξε αυτό το μοντέλο, εντυπωσιάστηκα από τον κενό χώρο γύρω από τους δείκτες. Ο αρνητικός χώρος δεν είναι χαμένος χώρος όταν σκέφτεσαι αρχιτεκτονικά. Εδώ, είναι ο αρνητικός χώρος που δίνει σε αυτό το κομμάτι όλο τον χαρακτήρα του. Αυτός ήταν ο τέλειος καμβάς για μένα για να προσθέσω την προσωπική μου πινελιά.” Βασιζόμενος στην τεχνογνωσία του στο φωταυγές υλικό, ο James ενσωμάτωσε την αισθητική του εμπλουτίζοντάς το καντράν με στοιχεία 3D Badgerite®. Αυτό το υλικό – ένα κεραμικό σύνθετο υλικό με βάση τη Super-LumiNova® – δημιουργήθηκε στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της HAUTLENCE. Χρησιμοποιώντας το φως ως εργαλείο στη δουλειά του, ο Τζέιμς ήθελε να δημιουργήσει ένα κομμάτι που θα ήταν τόσο όμορφο να το βλέπει κανείς τη μέρα όσο και τη νύχτα. Όπως μια έκρηξη φωτός σε διαφορετικά φάσματα, οι δείκτες λεπτών είναι επίσης από Badgerite®, ενώ οι ενδείξεις ενισχύονται με το Super-LumiNova®. Για τον Τζέιμς, «η αντίθεση είναι σε μεγάλο βαθμό ένα στοιχείο στο Vagabonde X Black Badger: η αντίθεση των σχημάτων, μεταξύ των κοφτερών γωνιών και των στρογγυλεμένων, σχεδόν οργανικών γωνιών· η ένταση μεταξύ χρώματος και φωτός από τη μια πλευρά και μαύρου από την άλλη. Η αντίθεση της χρήσης αιχμής φωταυγών υλικών, αλλά έχοντας την αισθητική κάτι πιο κοντά σε ένα παιχνίδι arcade της δεκαετίας του 1980. Αυτή η λεπτή ισορροπία είναι που δημιουργεί ένα έργο τέχνης.”

Κατασκευαςσμένη από ατσάλι, η κάσα του Vagabonde X Black Badger έχει επανασχεδιαστεί, προσφέροντας αντοχή στο νερό σε 10 ATM. Διατηρώντας τις ισορροπημένες αναλογίες του, είναι εξοπλισμένο με ένα λοξότμητο κρύσταλλο από ζαφείρι και μια αυλακωτή κορώνα με δακτύλιο από καουτσούκ στο ίδιο μπλε με τον ενσωματωμένο λουράκι απο rubber.

More Stories
O James Bond πουλά το Breitling του