To Watches and Wonders 2023 έρχεται με νέο προφίλ

Ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις των ρολογιών θα μας υποδεχτεί στις 27 Μαρτίου, με ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο κοινό 1-2 Απιρλίου. 

Το Watches and Wonders ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 27 Μαρτίου, με την καρδιά της Γενεύης να χτυπά στους ρυθμούς της Ωρολογοποιίας ως τις 2 Απριλίου. Το φετινό σαλόνι θα φιλοξενεί 48 μάρκες, οι οποίες θα αποκαλύψουν τις νέες τους δημιουργίες σε επαγγελματίες, Τύπο και το ευρύ κοινό.

Το νέο project του Watches and Wonders ονομάζεται  «In the City», και θα λάβει χώρα στο κέντρο της πόλης που θα λειτουργεί ως ένα πολυτελές χωριό με τις πλατείες, τα σοκάκια, τα εστιατόρια και τις μπουτίκ. Τα μεγάλα καταστήματα ρολογιών στη Rue du Rhône και στις Rues Basses θα ανοίξουν επίσης τις πόρτες τους “In the City” για να αποκαλύψουν περιορισμενες εκδόσεις, περίτεχνα κομμάτια και σπάνιες complication κατά τη διάρκεια του σαλονιού. Μια ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην ωρολογοποιία θα πραγματοποιηθεί στο Rues Basses την Πέμπτη 30 Μαρτίου από τις 5 έως τις 9 μ.μ. Στον δρόμο θα πραγματοποιούνται συναυλίες και εκδηλώσεις πλαισιωμένες απόι διάσημους καλλιτέχνες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα..

More Stories
Η παρουσία της Seiko στην Baselworld 2014