To νέο Seiko Astron GPS Solar Chronograph

Μπορεί το πολύ καλό να γίνει ακόμα καλύτερο; Φαίνεται πως ναι, καθώς η Seiko παρουσιάζει το νέο Astron GPS Solar Chronograph. 

Το ήδη επιτυχημένο Seiko Astron GPS Solar σημειώνει επιτυχία στην αγορά και τώρα αποκτά τη νέα του έκδοση με μειωμένο μέγεθος στην κάσα, λόγω της χρήσης του μηχανισμού Caliber 8×82. Με τον νέο μηχανισμό, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσεης με το δίκτυο GPS με σημαντικά μικρότερη κεραία. ενώ νέοι είναι και οι χρωματισμοί του ρολογιού. 

Το Seiko Astron GPS Solar Chronograph είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές, η μία με λευκή κάσα και 10 διαμάντια, μαζί με λευκό, δερμάτινο λουράκι για τις γυναίκες, σε limited edition 1000 κομματιών, ενώ το μοντέλο με την μαύρη κάσα από τιτάνιο και το μπρασελέ είναι limited edition σε 3000 κομμάτια. Η κάσα και στις δύο περιπτώσεις έχει διάμετρο 45 mm. 

To ρολόι ρυθμίζει αυτόματα την ώρα με τον γεωγραφικό εντοπισμό θέσης, έχει λειτουργία χρονογράφου, διηνεκές ημερολόγιο μέχρι το έτος 2100 και ένδειξη παγκόσμιας ώρας. Η ενδεικτική τιμή πώλησης είναι τα 3100 ευρώ για το μαύρο μοντέλο και τα 3300 ευρώ για το λευκό.  

More Stories
Τρεις κολοσσοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αριστούργημα