To DEFY Extreme E “Island X Prix” από τη Zenith

H Zenith αποκαλύπτει τη δεύτερη έκδοση του DEFY Extreme E “Island X Prix” κατά τη διάρκεια του ISLAND X PRIX στη Σαρδηνία

Η δεύτερη σεζόν του Extreme E ολοκληρώθηκε. Καθώς οι ομάδες προετοιμάζονταν για το πρώτο μέρος του Island X Prix στη Σαρδηνία, η ZENITH αποκάλυψε τη δεύτερη έκδοση της ειδικής σειράς της, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για το πρωτάθλημα αγώνων το οποίο χορηγεί ως Επίσημος Χρονομέτρης και ιδρυτικός συνεργάτης. Είναι βασισμένο στον DEFY Extreme Carbon, τον πιο ελαφρύ και ανθεκτικό αυτόματο χρονογράφο υψηλής συχνότητας στον κόσμο, με ακρίβεια 1/100ο του δευτερολέπτου.

Εμπνευσμένο από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κατασκευασμένο για να ακολουθεί διαδρομές εκτός δρόμου με την αδρεναλίνη του Extreme E σε μερικές από τις πιο άγριες και απομακρυσμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, το DEFY Extreme E “Island X Prix” είναι φτιαγμένο από ελαφριά αλλά εξαιρετικά ανθεκτικά ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων της κορώνας και των pushers. Ο σχεδιασμός δίνει έμφαση στην  γεωμετρία της κάσας, αλλά και τη δωδεκαγωνική στεφάνη, η οποία είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο.

Το καντράν αυτού του φουτουριστικού χρονογράφου έρχεται σε πολλαπλά επίπεδα με φιμέ στοιχεία από κρύσταλλο ζαφειριού, διακοσμημένο με φλογερές πορτοκαλί πινελιές – το επίσημο χρώμα του “Island X Prix” – που θυμίζει τις καυτές θερμοκρασίες του ιταλικού νησιού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Ο μηχανισμός είναι ορατός τόσο από μπροστά όσο και από το κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος του ρολογιού, και έρχεται με δύο escapements στα 5Hz (36’000 VpH), για τη λειτουργία της ώρας και στα 50Hz (360’000 VpH) για τη λειτουργία χρονογράφου. Το back έχει διακοσμηθεί με το λογότυπο Island X Prix.

Το ρολόι συνδυάζεται με πορτοκαλί λουράκι από rubber και διαθέτει επίσης δύο πρόσθετα λουράκια σε μαύρο rubber και μαύρο ύφασμα με Velcro, τα οποία μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν χωρίς κανένα εργαλείο χρησιμοποιώντας τον έξυπνο μηχανισμό γρήγορης αλλαγής λουριού της κάσας.

Το DEFY Extreme E “Island X Prix” θα κατασκευαστεί σε περιορισμένη έκδοση 20 κομματιών και θα είναι διαθέσιμο στις φυσικές και διαδικτυακές μπουτίκ ZENITH σε όλο τον κόσμο.

More Stories
Και η τρέλα των SmartWatches συνεχίζεται…