Φτιάξτε το δικό σας γιορτινό Swatch με τον Snoopy και τη θρυλική παρέα του!

Για την τελευταία της συλλογή, η Swatch έχει ξεσηκώσει τη συμμορία των Peanuts, με τον Snoopy, τον Charlie Brown και τον Woodstock, να πρωταγωνιστούν στολίζοντας τα νέα της μοντέλα, και εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Swatch X Peanuts ρολόι.

Η νέα σειρά της Swatch, είναι εμπνευσμένη από τα θρυλικά strips των κόμικς της Peanuts, και φυσικά περιλαμβάνει όλους τους διάσημους φίλους από την παρέα του Snoopy και του Charlie Brown, ενώ ταυτόχρονα, όποιος θέλει, μέσω του Swatch X You (την πλατφόρμα εξατομίκευσης όπου καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό ρολόι Swatch σε μόλις μερικά λεπτά) έχουν προστεθεί 3 καινούργια patterns για να φτιάξει ο καθένας το δικό του Swatch με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα από την παρέα του Snoopy.

Μέχρι σήμερα, η πλατφόρμα Swatch X You έχει φιλοξενήσει επιλεγμένα ψηφιακά έργα από πρωτοπόρες συνεργασίες, ιδιαίτερες περιστάσεις, και σημαντικά γεγονότα από τον χώρο της Τέχνης. Μεταξύ αυτών είναι και τα σχέδια Swatch X MoMA και Swatch X Disney X Keith Haring. Τώρα έρχεται η στιγμή να ανέβει ο δείκτης χαράς και στην ειδική εξατομίκευση της πλατφόρμας, υπάρχουν διαθέσιμο τα τρία νέα ψηφιακά σχέδια που αναφέραμε αφιερωμένα στον Snoopy και την παρέα των Peanuts, χαρακτήρες γεμάτοι φαντασία και αξεπέραστες διασκεδαστικές στιγμές από τα διαχρονικά κόμικς του Charles M. Schulz.

Το πιο cool (και το πιο διάσημο) μπιγκλ του κόσμου, κυριαρχεί σε ένα από τα τρία μεγάλα ψηφιακά patterns Swatch X You, το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στο θρυλικό χαρακτήρα και το μικρό κίτρινο κολλητό του, τον Woodstock. Είναι χωρισμένο σε 4 κάθετα μέρη, δύο μονόχρωμα με τον Snoopy σε διάφορες στάσεις ύπνου ή δράσης, ενώ ο Woodstock προσθέτει χρώμα και κίνηση στο υπόλοιπο σχέδιο. Οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν το ρολόι Swatch X You οριζόντια, κάθετα, ή διαγώνια και να το εφαρμόσουν πάνω στο σχέδιο, όπως προτιμά ο καθένας. Σε ένα άλλο από τα patterns φιλοξενείται όλη η παρέα των Peanuts, μια φανταστική ομάδα χαρακτήρων που δίδαξε στον κόσμο, ότι φιλία σημαίνει να είσαι μέλος μιας παρέας ακόμη και εάν καθένας είναι πολύ διαφορετικός από τους άλλους. Αυτό ακριβώς γιορτάζει και το συγκεκριμένο σχέδιο Swatch X You. Τέσσερα χρωματιστά μέρη με τον Snoopy και τους φίλους του σε όλο τους το μεγαλείο, και την ατάκα “Τime is what you make of it” να εμφανίζεται σε μια παιχνιδιάρικη φούσκα, ως μότο που υποστηρίζουν τόσο η Swatch όσο και το ίδιο το κόμικ Peanuts.

Τα τρία special edition σχέδια Swatch X You θα είναι διαθέσιμα online από τις 18 Νοεμβρίου 2021 για περιορισμένο χρονικά διάστημα!

Δημιουργείστε το δικό σας Swatch X Peanuts με τον Snoopy και τους φίλους του εδώ. 

More Stories
Hermes: H08 Colourful Variations & Chronograph