Perpetual Moon 38 Eclipse I by Arnold & Son

Με τη κάσα από λευκό χρυσό, τη διακόσμηση και την αισθητική του, το Perpetual Moon 38 Eclipse I εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στα γυναικεία ρολόγια από την Arnold & Son.

Η Arnold & Son λανσάρει το πρώτο της ρολόι σχεδιασμένο, δημιουργημένο και διακοσμημένο για γυναίκες. Μια νέα κάσα διαμέτρου 38 mm, κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18Κ, φιλοξενεί ένα μηχανισμό με ένδειξη φάσης της σελήνης. Το κομψό αυτό μοντέλο συνδυάζεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα με σατινέ φινίρισμα και φούξια φόδρα.

Η στεφάνη, τα lugs και η κορώνα έχουν διακοσμηθεί συνολικά με 90 διαμάντια κοπής brilliant. Το καντράν του αποτελείται από ένα λεπτό στρώμα μπλε αβεντουρίνης, με κοψίματα σαν δαντέλα μέσα από τα οποία μπορεί να δει κανείς τον μεγάλο δίσκο που απεικονίζει τη σελήνη. Ο έναστρος ουρανός είναι φτιαγμένος από mother of pearl σε διαβάθμιση αποχρώσεων από μπλε έως λευκό. Οι δύο σεληνιακοί δίσκοι απεικονίζονται με κρυστάλλους ρουθηνίου. Ανάμεσά τους, οι αστερισμοί έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι.

Στο 8 το κύριο μοτίβο του καντράν έχει διακοσμηθεί με λίθους. Λευκό και μπλε ψηφιδωτό από mother of pearl, διαμάντια και μπλε και ροζ ζαφείρια σχηματίζουν ένα μεγάλο και λαμπερό αστέρι. Παίζοντας με τη διαφάνεια, το χρώμα και τη σύνθεση ορυκτών, το Perpetual Moon 38 Eclipse I αναδεικνύει την τεχνογνωσία της Arnold & Son καθώς υιοθετεί νέες, ιδιαίτερα εκφραστικές τεχνικές.

Το μοντέλο αποπνέει φινέτσα και λεπτότητα. Κάθε ένα από τα δεκαοκτώ ρολόγια που δημιοουργήθηκαν με αυτό το referance, έχει σφυρηλατηθεί σαν ένα γλυπτό του χρόνου. Το Perpetual Moon 38 Eclipse I μεταφέρει τα υψηλά πρότυπα ωρολογοποιίας που πάντα καθοδηγούσαν τη μάρκα, στον κόσμο των γυναικείων ρολογιών. Για να εξοπλίσει το ρολόι η μάρκα δημιούργησε ένα νέο μηχανισμό, τον μικρότερο ως τώρα στη συλλογή της. Στα 30 mm, ο caliber A&S1612 σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στη νέα κάσα με διάμετρο 38 mm και πάχος μόλις 10,44 mm. Ο μηχανισμός είναι κουρδιστός στο χέρι και προσφέρει power reserve 90 ωρών.

Περισσότερα εδώ.

 

More Stories
Στοιχεία εξαγωγών ελβετικής ωρολογοποιίας