Νέος μεγάλος διαγωνισμός Ferrari!

Δύο ρολόγια από την Scuderia Ferrari σας προσφέρουμε μέσα από το νέο μοναδικό μας διαγωνισμό σε συνεργασία με το στέκι των φίλων της ωρολογοποιίας, το Watchlovers.gr

To αντρικό ρολόι Scuderia Ferrari Pitcrew Black Rubber Strap ξεχωρίζει για το μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι στην κάσα του και το μαύρο λουράκι από καουτσούκ. Έχει μηχανισμό Quartz ακριβείας, ενώ το κρύσταλλό του είναι από ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης. Η διάμετρος της κάσας είναι 44 mm και έχει κούμπωμα από τοκά. Το καντράν του είναι μαύρο με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες, κόκκινα σημεία και κόκκινες λεπτομέρειες. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλετπα, ενώ στο 3 υπάρχει ένα παράθυρο για την ημερομηνία. Το ρολόι είναι ανθεκτικό σε πίεση 5 ATM, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για κολύμβηση και σχετικές εργασίες στο νερό, αλλά ακατάλληλο για κατάδυση. 

Το γυναικείο ρολόι Scuderia Ferrari Pitcrew Red Rubber Strap, έχει μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι στην κάσα διαμέτρου 38 mm και κόκκινο καουτσούκ λουράκι. Έχει μηχανισμό Quartz ακριβείας, κρύσταλλο από ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης, λουράκι από κόκκινο καουτσούκ, ενώ το κούμπωμά του είναι από τοκά. Το καντράν του είναι μαύρο με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και μαύρα σημεία. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα. Είναι ανθεκτικό σε πίεση 5 ATM, άρα κατάλληλο για κολύμβηση και σχετικές εργασίες στο νερό, αλλά όχι κατάλληλο για κατάδυση. 

Για να κερδίσετε ένα από τα δύο ρολόγια θα πρέπει να στείλετε ένα mail στο info@chronosplus.gr λέγοντάς μας μέσα στο κείμενο του μηνύματός σας ποιο από τα δυο ρολόγια σας ενδιαφέρει (γράψτε αντρικό ferrari ή γυναικείο ferrari) και απαντήστε σωστά στην ακόλουθη ερώτηση:

Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το λουράκι και στα δυο ρολόγια της Ferrari;

Όσοι απαντήσουν σωστά μέχρι και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το ρολόι που έχουν δηλώσει ότι τους ενδιαφέρει. 

Καλή σας τύχη και μην ξεχνάτε να περάσετε μία βόλτα από τις ηλεκτρονικές προθήκες του Watchlovers.gr για να δείτε την πλούσια γκάμα ρολογιών που προσφέρει. 

More Stories
Ημέρα της Μητέρας 2022: ORO e ORA