Kross Studio: Εμβληματικοί υπερήρωες και Star Wars

H ριζοσπαστική ωρολογοποιία δημιουργεί νέες περιορισμένες εκδόσεις με τους υπερήρωες της DC και τους χαρακτήρες από το Star Wars

Το Κross Studio ειδικεύεται σε φουτουριστικές συνεργασίες και συλλεκτικά προϊόντα υψηλής απόδοσης. Ιδρυμένο από millennials με  αγάπη για την ποπ κουλτούρα, τα κόμικς και την επιστημονική φαντασία, το Kross Studio αντλεί έμπνευση από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας όπως η Lucasfilm και η Warner Bros. Consumer Products, και δημιοηυργεί συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από το “Star Wars”, τον “Batman” κ.α.

Το Kross Studio και η Warner Bros Consumer Products συνεργάστηκαν για την κυκλοφορία μιας συλλογής ρολογιών εμπνευσμένων από σούπερ ήρωες της DC. Η σειρά προσφέρει τέσσερα διαφορετικά σχέδια ρολογιών που θα πωλούνται ξεχωριστά, το καθένα αφιερωμένο σε έναν εμβληματικό υπερήρωα του σύμπαντος της DC: Wonder Woman, Batman, Superman και Flash.


Η νέα του συνεργασία, προκύπτει αυτή τη φορά με τη Lucasfilm Ltd., και αποτίνει φόρο τιμής στον θρυλικό κυνηγό επικηρυγμένων του Star Wars, Boba Fett και τη σειρά “The Book of Boba Fett™”, που είναι διαθέσιμη στο Disney+. Δέκα συλλεκτικά σετ περιορισμένης έκδοσης αποτελούνται από ένα αριθμημένο, κουρδιστό στο χέρι ρολόι από τιτάνιο με καντράν εμπνευσμένο από το διάσημο διαστημόπλοιο του Boba Fett. Σε αυτό το δημιουργικό ρολόι, το tourbillon χρησιμεύει ως πλατφόρμα προσγείωσης για ένα μικροσκοπικό διαστημόπλοιο, προσεκτικά κατασκευασμένο για να μοιάζει με το διαστημόπλοιο του Boba Fett, όπως εμφανίζεται στο Bespin στο Cloud City στην ταινία Star Wars. Ο ωροδείκτης εμπνεύστηκε από το εμβληματικό jetpack του Boba Fett και ο λεπτοδείκτης από τον πύραυλο του.

Το Kross Studio συνεργάστηκε με την EFX για να δημιουργήσει τα μοναδικά καντράν, αλλά και δέκα διαστημόπλοια που ολοκληρώνουν το σετ, στην ίδια κλίμακα με το πραγματικό μοντέλο της ταινίας, όπως φαίνεται στο “Star Wars: The Empire Strikes Back™”, επικολλημένο σε ξύλινη πλατφόρμα  που μοιάζει με εξέδρα προσγείωσης.

Η Kross Studio και η Lucasfilm Ltd. συνεργάστηκαν επίσης για μια νέα σειρά συλλεκτικών ρολογιών Star Wars™. Η συλλογή περιλαμβάνει έξι διαφορετικά σχέδια, το καθένα με έναν εμβληματικό επαναστάτη ή αυτοκρατορικό χαρακτήρα από το Star Wars™. Όσοι αγοράσουν το πλήρες σετ των έξι θα λάβουν ένα ειδικό μπόνους ρολόι με τον Yoda.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kross Studio εδώ.

More Stories
H casual πολυτέλεια των νέων Riviera της Baume & Mercier