Η Emirates ‘προσγειώνεται’ στο Dubai Mall

Η αεροπορική εταιρεία φέρνει τον προσομοιωτή πτήσης του αεροσκάφους Α380 και εγκαινιάζει το επίσημο κατάστημά της στο εμπορικό κέντρο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο

Η Αυτού Υψηλότης, Σε?χης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Emirates Airline και του Ομίλου, εγκαινίασε το Emirates Official Store και το Emirates A380 Experience – τον πρώτο προσομοιωτή πτήσης A380 για το κοινό στη Μέση Ανατολή – στο εμπορικό κέντρο Dubai Mall.

Τοποθετημένο στο Village στο Dubai Mall, το Emirates A380 Experience παρουσιάζει στους επισκέπτες το θάλαμο διακυβέρνησης ενός από τα πιο σύγχρονα αεροσκάφη στον κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα, σε όσους βρεθούν στο γνωστό εμπορικό κέντρο, να βιώσουν τη μαγεία της προσγείωσης και της απογείωσης σε 12 από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επίσης, οι επισκέπτες θα βαθμολογηθούν βάσει της απόδοσής τους στην καλύτερη πλοήγηση του αεροσκάφους, ανταγωνιζόμενοι με τους φίλους ή την οικογένειά τους. ΤοEmirate A380 Experience αποτελεί τη δεύτερη αντίστοιχη κατασκευή τέτοιου είδους της εταιρείας. Το πρώτο Emirates Aviation Experience εγκαινιάστηκε στο Λονδίνο το περασμένο έτος κι έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό.

Οι επισκέπτες του Emirates A380 Experience θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν πάνω από ιστορικά μνημεία του Παρισιού και τα κανάλια του Άμστερνταμ, και να φτάσουν έως και το μοναδικό αστικό τοπίο του Χονγκ Κονγκ, όλα αυτά μέσα από οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Ξεκινώντας με μια σειρά από εταιρικά δώρα, η Emirates έχει αναπτύξει σταδιακά την γκάμα των λογοτυπημένων προϊόντων της εγκαινιάζοντας το πρώτο Emirates Official Store το 1996. Η σειρά προϊόντων της Emirates έχει εμπλουτιστεί και συνεχώς κερδίζει την αγάπη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν, φορούν, συλλέγουν και εκθέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα. Με εκατοντάδες είδη σε προσφορά, οι επισκέπτες του Dubai Mall μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ένα κομμάτι της Emirates, ως ενθύμιο, ή ως δώρο για τους αγαπημένους τους.

More Stories
O μαξιμαλισμός του Pasha de Cartier