Harry Winston Ocean Tourbillon Jumping Hour

H Harry Winston ξέρει πώς να κεντρίζει το ενδιαφέρον των connoisseurs της υψηλής ωρολογοποιίας με τις δημιουργίες της, οι οποίες έχουν κάτι το ιδιαίτερο από όποια σκοπιά και αν τις εξετάσει κανείς. 

Το συγκεκριμένο μοντέλο διακρίνεται για τον αρμονικό συνδυασμό δύο απαιτητικών μεταξύ τους complications, ενός jumping hour μαζί με ένα tourbillon. O μηχανικός μηχανισμός με το χειροκίνητο κούρδισμα, HW4401, απαιτεί περισσότερες από 1500 ώρες για να κατασκευαστεί, καθώς οι 41 λίθοι του και τα 330 μέρη του ενώνονται μεταξύ τους με μία ντελικάτη διαδικασία. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα και έχει power reserve 110 ώρες, με ένα δείκτη που μπορεί κανείς να δει από το πίσω διαφανές μέρος της κάσας. Το tourbillon εκτελεί μία πλήρη περιστροφή το λεπτό. 

Το tourbillon μοιάζει σαν να αιωρείται στο καντράν, ενώ η ώρα εμφανίζεται σε παράθυρο στο καντράν στο 12. Ο δείκτης των λεπτών δεν κρύβει ποτέ τη θέα στο παράθυρο της ώρας. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από λευκό ή ροζ χρυσό 18Κ και έχει διάμετρο 45,6 mm. 

To ρολόι αυτό είναι limited edition, αδιάβροχο στα 50 μέτρα και φορά δερμάτινο λουράκι. 

More Stories
Έξυπνους φακούς επαφής πατεντάρει η Samsung