H Rebellion Timepieces παρουσιάζει το T-500

Με το T-500, οι επιδόσεις μπαίνουν στο προσκήνιο: ένα ρολόι με τολμηρή σχεδίαση και ασυμβίβαστο μηχανισμό

 

Η Rebellion Timepieces, το 2010, έσπασε τους κώδικες της παραδοσιακής ωρολογοποιίας Παρουσιάζοντας το Τ-1000. Σημεία αναφοράς ήταν η πρωτότυπη κάσα από τιτάνιο, πνευματικό παιδί του Éric Giroud, καθώς και ο εξελιγμένος κουρδιστός στο χέρι μηχανισμός με διπλό Balance wheel, ο οποίος προσέφερε εντυπωσιακό power reserve 1.000 ωρών.

Φέτος, η μάρκα χτίζει στο δημιούργημά της και αποδεικνύει την ικανότητά της να καινοτομεί, λανσάροντας το T-500. Η άμεση σχέση του με το T-1000 είναι προφανής: η κάσα από τιτάνιο ή τιτάνιο DLC, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της έρχεται με μηχανισμό υψηλής απόδοσης που προσφέρει Power reserve 450 ωρών, και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα.

Ο μηχανισμός αποκαλύπτεται από το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού.  Η αρχιτεκτονική του ακολουθεί τη φόρμα του T-1000, ενώ αποτελείται από 380 μέρη. Κουρδιστός στο χέρι και εδώ, διαθέτει έξι βαρέλια, διακοσμημένα με γκραβούρα που θυμίζει ελαστικά αυτοκινήτων. Οι ώρες και τα λεπτά διαβάζονται σε δύο παράλληλους κυλίνδρους, τοποθετημένους στρατηγικά στο καρπό.

Ο μηχανισμός φέρει ανοδιομένες λεπτομέρειες σε πέντε αποχρώσεις για να επιλέξει ο χρήστης: μπλε, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και μαύρο. Η παρουσία τους ενισχύει το design της ορθογώνιας κάσας, η οποία συνδυάζεται με δερμάτινο λουράκι ή λουράκι από rubber.

Βρείτε τα εδώ.

More Stories
Pre-Basel: Tο πρώτο αυτόματο γυναικείο ρολόι της Swarovski