H Hublot ανοίγει νέα boutique στην Κίνα

Η Hublot εγκαινίασε την δεύτερη boutique της στο Dalian της Κίνας, φτάνοντας πλέον στα 12 αποκλειστικά σημεία πώλησης στην Ευρύτερη Κίνα και τα 58 σε όλο τον κόσμο. 

Η νέα boutique βρίσκετα στην πλατεία Mykal στο Dalian και εγκαινιάστηκε παρουσία του Προέδρου της φίρμας, κ. Jean-Claude Biver. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η δημοφιλής Κινέζα ηθοποιός Zhang Fengyi, η οποία έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. 

Η boutique έφερε λίγη από την ελβετική κουλτούρα στην Ασία, με σπιτικό τυρί και πλαστικές ρέπλικες αγελάδων, όμοιες με εκείνες που κυκλοφορούν στο λιβάδι στο σπίτι του κ.Biver. Η διακόσμηση της νέας boutique των 86 τετραγωνικών μέτρων ακολουθεί τη φιλοσοφία “The Art of Fusion”, που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως η τέχνη των συνδυασμών, ήτοι το δημιουργικό πάντρεμα ετερόκλιτων υλικών. 

Με την ευκαιρία των εγκαινίων η Hublot παρουσίασε το Classic Fusion Dragon μοντέλο περιορισμένης κυκλοφορίας, με κάσα διαμέτρου 45 mm και έναν δράκο χαραγμένο πάνω στο μαύρο καντράν του. Η στεφάνη του είναι από μαύρο κεραμικό και δεν πρόκειται να παραχθεί σε περισσότερα από 50 αντίτυπα. 

More Stories
Maurice Lacroix Pontos S Diver