H Czapek & Cie αποκαλύπτει το Antarctique Rattrapante Ice Blue

Το εντυπωσιακό split-seconds της Czapek & Cie επιστρέφει, με καντράν από κρύσταλλο ζαφειριού

Το Antarctique Rattrapante, που λανσαρίστηκε στα τέλη Αυγούστου του 2021, ήταν ένα από τα κορυφαία μοντέλα σχεδιαστικά για τη μάρκα. Η πρώτη εκδοχή του πολυτελούς σπορ ρολογιού της Czapek, διατέθηκε μέσω συνδρομής σε μια σε μια περιορισμένη έκδοση 77 ρολογιών και εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως. Το Sunrise Edition, το μοναδικό κομμάτι που δωρήθηκε στο Only Watch πωλήθηκε εν τέλει έναντι CHF 240.000. Το μοντέλο επιστρέφει ανανεωμένο, με καντράν από κρύσταλλο ζαφειριού.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Antarctique Rattrapante Ice Blue ξεχωρίζει με διακριτικές μπλε αποχρώσεις. Το ρολόι έρχεται με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε διαστάσεις 42,5 mm x 15,3 mm, και συνδυάζεται με ενσωματωμένο μπρασελέ. Το pusher στο 2 χειρίζεται τις λειτουργίες start-stop-reset. Η λειτουργία split-seconds ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας το pusher στο 10.

Το ρολόι εξοπλίζεται από το μηχανισμό SXH6, ο οποίος είναι ορατός από τον χρήστη γιατί όπως λέει η Czapek: «Αν έχετε έναν όμορφο μηχανισμό, μπορείτε να τον δείξετε». Το επάνω μέρος του καντράν αποκαλύπτει τον τροχό της στήλης και τον οριζόντιο συμπλέκτη του χρονογράφου. Το ρολόι παραμένει αδιάβροχο στα 120 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

More Stories
Chopard: Mille Miglia