H κομψή γοητεία του Lady Beat της Armin Strom

Το νέο Lady Beat είναι σαφέστατα εμπνευσμένο από το αρρενωπό Gravity Equal Force που η manufacture από την Biel παρουσίασε στα τέλη του 2019, λανσάροντας τη συλλογή System 78, η οποία προσφέρει μηχανικά ρολόγια αξιώσεων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αναγνωρίζοντας τον σαφή προσανατολισμό της μάρκας προς το ανδρικό κοινό, οι συνιδρυτές της Claude Greisler και Serge Michel απευθύνθηκαν σε δύο εκπροσώπους του ωραίου φύλου για να επανερμηνεύσουν το Gravity Equal Force: το τελικό αποτέλεσμα διατηρεί τον ultra τεχνικό χαρακτήρα των ρολογιών του Armin Strom, αδιαφιλονίκητου master της τέχνης του skeletonizing, ενώ συγχρόνως είναι ultra θηλυκό, χάρη στην ενσωμάτωση τέλεια σμιλεμένων καμπύλων, την απουσία των lugs και των αραβικών αριθμών και, φυσικά, την ελάττωση της διαμέτρου της ατσάλινης κάσας στο ιδεώδες των 38mm.

Διακοσμημένο με ντελικάτες πτυχώσεις, το βοηθητικό καντράν για την ώρα και τα λεπτά είναι τοποθετημένο off centered, προσφέροντας χώρο στις τρεις γέφυρες του μηχανισμού και στρέφοντας το ενδιαφέρον στον μηχανικό σφυγμό του: το τοποθετημένο στο 1 τύμπανο του νέου in-house Caliber ALA20 με αυτόματο κούρδισμα, ο οποίος προσφέρει power reserve 70 ωρών. Σε αυτά, προσθέστε και το δέλεαρ του customizing, που επιτρέπει στις πελάτισσες της Armin Strom να επιλέξουν το χρώμα και άλλα στοιχεία του δικού τους Lady Beat. Αδιάβροχο ως τα 30μ., το ρολόι φοράει λουράκι από δέρμα Alcantara με φόδρα από rubber.

Ενδεικτική τιμή: €16.900

Περισσότερες πληροφορίες για την Armin Strom εδώ.

More Stories
Το Classic Yachts Challenge της Panerai