H ζαχαρένια αίσθηση των Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy

Η εικονιζόμενη τριλογία δημιουργήθηκε από την Oris με μια απλή φιλοδοξία: να επαναφέρει στα χείλη μας το χαμόγελο ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα.

Η συνταγή της βασίζεται σε τρεις νέες αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν στα καντράν των νέων Divers Sixty-Five τη φρεσκάδα της άνοιξης και του καλοκαιριού: sky blue, wild green και lipstick pink. Στεγανές ως τα 100μ., οι κάσες τους έχουν διάμετρο 38mm και είναι κατασκευασμένες από μπρούντζο που, μέσα από τη φυσική διαδικασία της οξείδωσης, προσδίδει σε κάθε ρολόι τη μοναδική του πατίνα, ανάλογη με τον τρόπο ζωής της γυναίκας που το φοράει.

Η επίσης μπρούντζινη καταδυτική στεφάνη φέρει ανάγλυφη κλίμακα των λεπτών, ενώ το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού φέρει εσωτερική αντιανακλαστική επικάλυψη για υψηλή αναγνωσιμότητα υπό κάθε γωνία. Τα ρολόγια λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber 733 της Oris, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 26 λίθους και έχει power reserve 38 ωρών, προσφέροντας επιπλέον λειτουργία stop seconds. Το σύνολο ολοκληρώνεται με μπρούντζινο μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι σε καφέ χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris εδώ. 

Αποκελιστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Pre-Basel: H Bvlgari στοιχηματίζει ξανά στο Serpenti