GPHG 2022: Ανοίγουν οι συμμετοχές!

Ελβετικές και διεθνείς μάρκες ρολογιών καλούνται να υποβάλουν τις συμμετοχές τους από σήμερα για την 22η διοργάνωση του Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG)

Όπως και κάθε χρόνο έφτασε η ώρα οι μάρκες να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στον πιο διακεκριμένο διαγωνισμό του τομέα της Ωρολογοποιίας. Το GPHG Academy, το οποίο περιλαμβάνει 650 ειδικούς της βιομηχανίας, έκανε ήδη την αρχή για φέτος προτείνοντας αρκετές εκατοντάδες ρολόγια για τον διαγωνισμό. Τώρα ήρθε η σειρά για τις ενδιαφερόμενες μάρκες να αποφασίσουν εάν θα επιβεβαιώσουν ή όχι τη συμμετοχή των ρολογιών που προτείνει η Ακαδημία και με τη σειρά τους να προτείνουν επιπλέον ρολόγια της επιλογής τους.

Οι καταχωρήσεις θα γίνονται μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για συμμετοχές έως τις 24 Ιουνίου 2022 μέσω της αποκλειστικής ψηφιακής πλατφόρμας.

Θυμίζουμε ότι φέτος τα βραβεία αναμένονται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ενσωματώνουν και νέα χαρακτηριστικά. Διαβάστε για τις αλλαγές στον φετινό διαγωνισμό εδώ

Μετά την ολοκλήρωση της καταχώρισης των συμμετοχών από τις μάρκες, η Ακαδημία θα πραγματοποιήσει έναν πρώτο γύρο ψηφοφορίας το καλοκαίρι, για να επιλέξει τα τελικά υποψήφια ρολόγια και στη συνέχεια θα λάβει μέρος σε μια δεύτερη ψηφοφορία στις αρχές Νοεμβρίου για να καθορίσει τη λίστα με τα βραβεία του 2022 μαζί με την κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από μέλη της Ακαδημίας. Ένα στρατηγικό εργαλείο για την προώθηση των νέων προϊόντων του κλάδου, το GPHG δίνει τη δυνατότητα σε ένα διεθνές κοινό να παρακολουθήσει την εξέλιξη της τέχνης της ωρολογοποιίας μέσω του διαγωνισμού με αποκορύφωμα την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο Théâtre du Léman στο Γενεύη.

 

 

 

 

 

More Stories
H νέα HYT H1 air collection