Ένα νέο Franck Muller Vanguard αφιερωμένο στην Μύκονο

H Franck Muller μόλις παρουσίασε ένα νέο καλοκαιρινό μοντέλο αφιερωμένο στο μαγικό νησί των Κυκλάδων: τη Μύκονο.

Η νέα συλλογή σας προσκαλεί να ταξιδέψετε στο μαγικό νησί, γνωστό για τις παραλίες, τα λευκά σπίτια και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα των πάρτι. Ως αποκλειστικό μοντέλο για τις Franck Muller μπουτίκ της Αθήνας και της Μυκόνου, η Franck Muller παρουσιάζει ένα νέο Vanguard Mykonos Limited Edition, περιορισμένο μόνο σε 37 κομμάτια. Tα 16 από αυτά σε κάσα από ροζ χρυσό και τα 27 σε κάσα από τιτάνιο. Το καντράν και στις δύο εκδοχές εντυπωσιάζει σαν ένα σχεδιαστικό παιχνίδι με έντονους τόνους του μπλε, ένα συνδυασμός χρωμάτων που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν στις συλλογές της Franck Muller.

Στο κέντρο του ρολογιού, μέσα σε έναν κύκλο, ξεχωρίζει το νησί της Μυκόνου. Ζωγραφισμένο στο χέρι με λευκό σμάλτο, περιτριγυρισμένο από ένα περίγραμμα ροζ χρυσού, και όμορφα τοποθετημένο σε ένα μπλε Guilloché καντράν, το οποίο, με το φως να αντανακλά πάνω του, θυμίζει τα κύματα του Αιγαίου που τυλίγουν το νησί. Η χώρα της Μυκόνου, όπου φιλοξενεί και την μπουτίκ Franck Muller, υποδηλώνεται με μια κόκκινη κουκίδα πάνω στο λευκό νησί. Το υπόλοιπο μέρος του καντράν έχει επεξεργαστεί με διαφορετικό στυλ, σε μια πιο σκούρα απόχρωση του μπλε, με το καντράν να σχηματίζει ηλιαχτίδες και το χρώμα να παραπέμπει στον καταγάλανο ωκεανό.

Ως φόρος τιμής σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά του Αιγαίου και στο αξεπέραστο σύμβολο της Ελληνικής καλοκαιρινής διασκέδασης, η νέα συλλογή Franck Muller Vanguard Limited Edition υπόσχεται να σας βυθίσει στην μεθυστικά συναρπαστική ατμόσφαιρα της Μυκόνου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ

More Stories
Τεύχος 9