To νέο συλλεκτικό Crazy Hours της Franck Muller για την Rolls Royce

Το Crazy Hours Limited Edition της Franck Muller καθιερώνει μια νέα φιλοσοφία και σταθερά διακηρύσσει την «ανεξαρτησία» από την καθιερωμένη διάταξη του χρόνου.

Διάσημο πλέον για αυτό το περίεργο «ανακάτεμα» των ενδείξεων στην κλίμακα των ωρών, το Crazy Hours της Franck Muller είναι μια από τις πιο ευρηματικές complications της manufacture. To έξυπνο αυτό μπέρδεμα των αριθμών στο καντράν του μπορεί να φαίνεται ως ένα εκκεντρικό παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα οι δείκτες αυτού του ρολογιού δεν κάνουν ποτέ λάθος στο να δείχνουν τη σωστή ώρα, ακόμα κι αν οι αριθμοί δεν ακολουθούν τη σωστή μαθηματική σειρά στο καντράν. Χάρη σε έναν πατενταρισμένο μηχανισμό, ο δείκτης της ώρας προωθείται με άλματα από τη μια ώρα στην άλλη με τη σωστή (μαθηματική) σειρά τους ενώ ο δείκτης των λεπτών ακολουθεί πιστά τον καθιερωμένο κύκλο των 60 λεπτών γύρω από τα ανακατεμένα νούμερα.

Το νέο Crazy Hours Limited Edition είναι η νέα εκδοχή αυτού του περίεργου μοντέλου που στοχεύει στους αντικομφορμιστές συλλέκτες και λάτρεις των ρολογιών. Βασικά είναι εμπνευσμένο από το υπερπολυτελές Black Badge αυτοκίνητο και είναι μια περιορισμένη έκδοση 116 κομματιών, διαθέσιμη σε μπλε και μαύρο καντράν, που γιορτάζει τη συνεργασία της Franck Muller με την Rolls Royce. Με τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό του Cobalto Blue με το οποίο έχει ντύσει η Rolls Royce το όχημα, το ένα ρολόι έχει μαύρο καντράν με κάσα σε Cobalto Blue και μαύρο δερμάτινο λουράκι, ενώ το άλλο είναι ένας αντίστροφος συνδυασμός με καντράν σε Cobalto Blue, μαύρη κάσα και μπλε λουράκι.

Μέσω του προγράμματος Bespoke, η Rolls-Royce δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να εξατομικεύουν το δικό τους αυτοκίνητο. Μπορούν να επιλέξουν χρώματα και άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών και εσωτερικών φινιρισμάτων. Το ρολόι Crazy Numbers που δημιουργήθηκε από την Franck Muller αντικατοπτρίζει αυτό το προσαρμοσμένο αυτοκίνητο. Επιπλέον, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, υπάρχει ένα κεντημένο μοτίβο Crazy Numbers στις ίδιες αποχρώσεις Silver / Cobalto Blue στο ταμπλό.

8880 CH BLACK BADGE BL

Για τους μη μυημένους, το Franck Muller Crazy Hours Limited Edition λειτουργεί με τον αυτόματο in-house FM2800-CHRS, o οποίος προσφέρει power reserve 42 ωρών και το καντράν του εμφανίζει τους αριθμούς της ώρας με αυτήν την ασυνήθιστη σειρά που περιγράψαμε πιο πάνω. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι, φέρει κρύσταλλο ζαφειριού και είναι αδιάβροχη μέχρι τα 30μ. Το καντράν είναι διακοσμημένο με βουρτσισμένο φινίρισμα και φέρει τους χαρακτηριστικούς, oversized αραβικούς αριθμούς της σειράς ζωγραφισμένους και απλικαρισμένους με το χέρι.

8880 CH BLACK BADGE NR

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ

Αντιπρόσωπος: Boutique Franck Muller

More Stories
Μία νέα ματιά στο Perpetual Calendar