Ετοιμάζει smartwatch η Tag Heuer;

Εάν εξαιρέσει κανείς τους ανεξάρτητους, μικρούς κατασκευαστές, η κατηγορία smartWatch κατακλύζεται από εταιρείες που ασχολούνται με την τεχνολογία, όπως η Samsung και η Apple και όχι εκπροσώπους της Ωρολογοποιίας. 

Η φήμη ότι η Tag Heuer ετοιμάζει το δικό της smartWatch δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίζεται με ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το Reuters, o Jean-Claude Biver, σε δηλώσεις του σε ελβετική εφημερίδα, τόνισε ότι υπάρχει η σκέψη η Tag Heuer να λανσάρει το δικό της smartWatch, αλλά θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μην αντιγράφεται το Apple Watch

O επικεφαλής του Ομίλου LMVH, του οποίου το μεγαλύτερο brand είναι η Tag Heuer, τόνισε επίσης ότι δεν είναι στην κουλτούρα του Ομίλου να ακολουθεί τα βήματα των άλλων. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Tag Heuer έχει σχέση με την υψηλή τεχνολογία, αφού έχει παρουσιάσει τα δικά της κινητά τηλέφωνα. 

Καμία τεχνική λεπτομέρεια ή ημερομηνία δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε το πρώτο δείγμα γραφής της Tag Heuer στο πεδίο smartWatch, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε μια πρώτη εικόνα στην επόμενη έκθεση της Βασιλείας. 

More Stories
H Tag Heuer μας πηγαίνει στο McLaren Technical Center