Ένα smartwatch για τις κυρίες

Το Omate Lutetia είναι ένα smartWatch, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τα διαθέσιμα μοντέλα με στρογγυλή κάσα στην κατηγορία, όπως το Moto 360 και το LG G Watch R

Η διαφορά εδώ είναι ότι το συγκεκριμένο smartWatch απευθύνεται στις κυρίες, ενώ το Lutetia μπορεί να συνδεθεί τόσο με Android όσο και με iOS smartphones μέσω ασύρματης δικτύωσης Bluetooth Low Energy 4.0. Η στρογγυλή οθόνη του είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές κάσες έτσι ώστε να ταιριάζει και στα μικρότερα χέρια, ενώ τα πρώτα 1.000 μοντέλα που θα παραχθούν θα είναι αριθμημένα και θα θεωρούνται συλλεκτικά. 

Το λειτουργικό του σύστημα είναι το LinkIt, που έχει αναπτύξει η MediaTek, ενώ στο εσωτερικό του έχει το System on Chip, MediaTek MT2502, το οποίο έχει αρχιτεκτονική ARM. Με μία φόρτιση προσφέρει 5 ημέρες αυτονομία. 

Θα είναι διαθέσιμο σε κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι, ασήμι και χρυσό με τιμές που θα ξεκινούν από τα 169 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η προπαραγγελία του. Τα πρώτα κομμάτια αναμένεται να αποσταλλούν στις ιδιοκτήτριές τους τον Δεκέμβριο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στοιχεία στο www.omate.com.

More Stories
Η Bianchet επίσημος συνεργάτης χρονομέτρησης στο POLO RIDER CUP 2023