Ένα ρολόι με δείκτες-πασίγνωστα μνημεία

Αυτό το World Timer ρολόι είναι διαφορετικό από όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς το μοντέλο Time Traveler από την εταιρεία Mr. Jones Watches, προσφέρει τη δυνατότητα απεικόνισης της ώρας σε 16 διαφορετικές χρονικές ζώνες με τη χρήση διαφορετικών δεικτών. 

Ο κάθε δείκτης που ανταποκρίνεται σε μία χρονική ζώνη απεικονίζει το αντίστοιχο γνωστό μνημείο της χώρας αυτής, για παράδειγμα για την ώρα της Αγγλίας, αρκεί κανείς να κοιτάξει τι ώρα δείχνει το Big Ben. Ουσιαστικά, υπάρχει ένας δείκτης της ώρας, ο οποίος είναι χωρισμένος σε 16 διαφορετικές κατευθύνσεις ανάλογα με την χρονική ζώνη. 

Δυστυχώς, ο Παρθενώνας λείπει (λίγο δύσκολο να τον απεικονίσει κανείς σε μορφή ενός δείκτη), αλλά η χρονική ζώνη της Ελλάδας, η οποία είναι ίδια με της Τουρκίας, απεικονίζεται με το Τζαμί Sultan Ahmed. Η κάσα του ρολογιού είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, έχει μηχανισμό quartz και φορά λουράκι από δέρμα, ενώ είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Το ρολόι αυτό είναι εξαιρετικά περιορισμένης κυκλοφορίας (μόλις 100 κομμάτια θα παραχθούν), ενώ στις ΗΠΑ η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι 210 δολάρια. Μπορείτε να το δείτε σε λειτουργία στο παρακάτω video. 

More Stories
Ολοκλρώθηκε η SIAR στο Μεξικό