Chronos Plus Issue 45: επίκαιρο και χορταστικό, με ανανεωμένη εμφάνιση και θεματολογία

Στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν τον χώρο της ωρολογοποιίας.

 

Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο γκουρού του High Watchmaking, Jean-Claude Biver, και ο γιος του, Pierre, κάνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας μάρκας με το βαρύ όνομα «Biver».

Η Breitling μάς ξεναγεί στην ιστορία της, επαναφέροντας στην επικαιρότητα το πιο κομψό ρολόι της, το Premier, ενώ η Tudor μάς ταξιδεύει στο Le Locle, στους υπερσύγχρονους χώρους του νέου εργοστασίου της.

Ταξιδεύουμε επίσης στη Γενεύη και το Watches & Wonders 2023, προσφέροντάς σας μια πρώτη γεύση από τα πιο ενδιαφέροντα νέα μοντέλα που παρουσίασαν οι αγαπημένες σας μάρκες.

Στρέφουμε την προσοχή μας στο παρελθόν, επιλέγοντας τα δέκα πιο εμβληματικά ρολόγια στον κόσμο της ωρολογοποιίας και μένουμε πάντα σε επαφή με το παρόν παρουσιάζοντας μάρκες που γεννήθηκαν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Και, όπως πάντα, περιβάλλουμε το Chronos Lady με τη λάμψη, την πολυτέλεια και το εμπνευσμένο design των πιο αξιοπρόσεκτων δημιουργιών για γυναίκες μόνο.

More Stories
Η OMEGA παρουσιάζει το MoonWatch ‘First OMEGA in Space’ σε συλλεκτική έκδοση