Ένα διαφορετικό επετειακό “Moon Watch” από την Bulova

Η Bulova και η NASA έχουν μια μακρά κοινή ιστορία, με την αμερικανική εταιρεία να έχει λάβει μέρος σε 46 διαστημικές αποστολές, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης του Apollo 15.

Πριν λίγα χρόνια, η Bulova κυκλοφόρησε το Lunar Pilot Chronograph, ένα άλλο διάσημο «Μοοn Watch», το οποίο τόνισε, όχι μόνο την ιστορία της μάρκας, αλλά και τις πωλήσεις της, χάρη στην προσιτή τιμή του. Σήμερα, έρχεται η σειρά της κυκλοφορίας ενός συλλεκτικού μοντέλου, του Bulova 50th Anniversary Lunar Pilot Limited Edition, ένα αντίγραφο του χρονογράφου που φορέθηκε στο φεγγάρι, και το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση 5.000 κομματιών.

Ο κομψός σχεδιασμός του, το επίπεδο κρύσταλλο από ζαφείρι, η κομψή διάταξη του καντράν και η διακριτική κορώνα με τα pushers του χρονογράφου, δεν τονίζουν καθόλου το αντικειμενικά μεγάλο μέγεθός του, ώστε να μην φαίνεται ογκώδες. Ο quartz μηχανισμός υψηλής συχνότητας το καθιστά ελαφρύτερο από ένα μέσο μηχανικό ρολόι.

Με την 45mm κάσα από τιτάνιο βαθμού 5, τις επιχρυσωμένες αντιθέσεις στο γκρι καντράν και τα μπουτόν του χρονογράφου, και με ένα επιχρυσωμένο caseback, χαραγμένο με τη φιγούρα του κυβερνήτη David Scott από το Apollo 15, αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όλους τους λάτρεις της NASA εκεί έξω. Αδιάβροχο στα 50m, φορά δερμάτινο λουράκι και έρχεται σε μια ειδική συσκευασία, η οποία περιέχει ένα βιβλίο και ένα αναμνηστικό νόμισμα της NASA.

Περισσότερες πληροφορίες για την Bulova εδώ. 

 Aντιπρόσωπος: Racing Time

More Stories
Seiko Astron Solar GPS by Giugiaro Design