To νέο Alpiner Quartz Chronograph  Freeride World Tour 2022 της Alpina

Για να γιορτάσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Freeride World Tour, η Alpina παρουσιάζει μια ειδική περιορισμένη έκδοση, η οποία φέτος ονομάζεται Alpiner Quartz Chronograph και θα παραχθεί μόνο σε 100 κομμάτια.

Για τέσσερα χρόνια, η Alpina και το Freeride World Tour μοιράζονται από κοινού τις αξίες του αθλητισμού, της τελειότητας, των επιδόσεων, της ακρίβειας και των χιονισμένων βουνοκορφών. Ο πιο απαιτητικός αγώνας ελεύθερου, freeride σκι και snowboard, που προσελκύει τους καλύτερους αθλητές από όλο τον κόσμο, το Freeride World Tour, γιορτάζει φέτος την δέκατη πέμπτη επέτειό του. Μετά από δεκαπέντε σεζόν συνεχών προκλήσεων, πίστες με ολοένα αυξανόμενη εφευρετικότητα που απαιτούν τεχνική αρτιότητα και χιονισμένες βουνοπλαγιές που μοιάζουν πιο εντυπωσιακές με κάθε κάθοδο, το Freeride World Tour μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νέα πίστα στην Ισπανία, καθώς και μια νέα βαθμολογία για το Qualifier Tour.

Οι φετινοί αγώνες του Freeride World Tour θα διεξαχθούν στην Ισπανία (22/1-28/1), και μετά θα ακολουθήσει η παραδοσιακή στάση στην Ανδόρα (30/1-5/2). Η περιοδεία θα συνεχιστεί στον Καναδά, στο θέρετρο Kicking Horse Golden BC, στη συνέχεια στο Fieberbrunn της Αυστρίας, πριν από το φινάλε της στο εμβληματικό και μαγευτικό Bec des Rosses στο Verbier, στην Ελβετία, από τις 23 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου.

Με το όνομα “Xtreme Verbier”, αυτό το στάδιο που γιόρτασε τα 25 χρόνια του το 2021 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απαιτητικά του ελεύθερου σκι και του snowboard. Πιθανώς το πιο δύσκολο έδαφος για να το κατακτήσει κανείς, αν και πέρυσι κατάφερε να “δαμαστεί” από τον Victor De Le Rue (snowboard), μέλος της ομάδας Alpinists Team της Alpina. Έτσι κέρδισε τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του – μετά τον πρώτο το 2019. Και φέτος, η Alpina είναι περήφανη που υποστηρίζει τον Victor για μια νέα σεζόν, μαζί με τη Juliette Willmann στην κατηγορία freeride σκι των γυναικών.

Για να γιορτάσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Freeride World Tour, η Alpina παρουσιάζει μια ειδική περιορισμένη έκδοση, η οποία φέτος ονομάζεται Alpiner Quartz Chronograph και η οποία θα παραχθεί μόνο σε 100 κομμάτια. Γνήσιος απόγονος του διάσημου Alpiner4, που δημιουργήθηκε από την Alpina το 1938, συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα 4 βασικά χαρακτηριστικά ενός αθλητικού ρολογιού – αντιμαγνητικό, ανθεκτικό στους κραδασμούς, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι – το Alpiner Quartz Chronograph Freeride World Tour 2022 με υπερηφάνεια αποτίει φόρο τιμής στον πρόγονό του, αναπαράγοντας αυτές τις θεμελιώδεις αρχές, στις οποίες όμως έχει προσθέσει και έναν χρονογράφο.

Ένα κατεξοχήν αθλητικό μοντέλο, ξεχωρίζει με το επιβλητικό μαύρο καντράν του, το οποίο φιλοξενεί τρία υποκαντράν, έντονα ενισχυμένα από ασημένιους κύκλους, ενώ στο κέντρο του γυρίζουν οι τρεις δείκτες, καλυμμένοι με φωσφορίζον υλικό. Στο 12, αντί για το διάσημο κόκκινο λογότυπο της Alpina (το οποίο ειδικά για αυτό το μοντέλο έχει μεταφερθεί στο τελείωμα του δείκτη των δευτερολέπτων), στέκεται τώρα υπερήφανα το λόγοτυπο του Freeride World Tour. Αντιπροσωπεύοντας τις κορυφές των Άλπεων, μοιάζει σαν να βρήκε τη φυσική του θέση σε αυτό το συλλεκτικό κομμάτι, καθώς η συλλογή Alpiner είναι αφιερωμένη στα χιονισμένα τοπία και τις κορυφές των Άλπεων από τότε που ξεκίνησε η Alpina.

Περισσότερες πληροφορίες για την Alpina εδώ. 

Αντιπρόσωπος: ΑΛΕΞ. Γ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Ο.Ε

More Stories
Απεβίωσε ο Raymond Weil