Ο νέος CEO της Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches

Ο Daniël Reintjes δίνει την σκυτάλη στον Pim Koeslag, ο οποίος αναλαμβάνει την Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches

 

Η Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches ανακοίνωσε ότι ο Daniël Reintjes, μετά από 14 χρόνια ως CEO, παραδίδει τα ηνία της μάρκας στον νέο CEO, Pim Koeslag. Υπό την ηγεσία του Daniël Reintjes, η Christiaan van der Klaauw έχει εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως γνωστή μάρκα ρολογιών με μοναδικές αστρονομικές complication και δημιούργησε καινοτομίες που έχουν βραβευτεί διενώς. Ήταν ο ενορχηστρωτής και της εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας με τον οίκο Van Cleef & Arpels, που έβαλε την Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches στη φημισμένη λίστα του FHH (Fondation de la Haute Horlogerie),  αλλά έδωσε στη μάρκα και την ευκαιρία να κερδίσει ένα πολυπόθητο βραβείο στα Grand Prix d’Horlogerie de Genève το 2021. Ο Daniël Reintjes θα συνεχίσει τον ρόλο του ως Creative Director και θα παραμείνει υπεύθυνος για των σχεδιασμό των ρολογιών. Ως συν-μέτοχος της Christiaan van der Klaauw, αποτελεί επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της CVDK μαζί με τους Pim Koeslag και Maria Reintjes. Με την επίμονη δημιουργικότητα και το πάθος του για τα αστρονομικά ρολόγια, θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches.

Ο Pim Koeslag, ο οποίος κατέχει ήδη το πλειοψηφικό μερίδιο της Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches από πέρυσι και έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία ρολογιών, θα αναλάβει το ρόλο του CEO με μεγάλη χαρά και σιγουριά.

«Κοιτάζω πίσω με περηφάνια και ικανοποίηση τα τελευταία 14 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της Christiaan van der Klaauw», λέει ο Daniël Reintjes. «Είμαι πολύ ευγνώμων για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας και ειδικότερα της Διευθύντριας Μάρκετινγκ και συν-μετόχου Maria Reintjes, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να εξελιχθούμε στο brand name που είμαστε σήμερα. Ανυπομονώ να επικεντρωθώ πλήρως στον ρόλο μου ως Δημιουργικός Διευθυντής και για να αναπτύξω περαιτέρω τις σχεδιαστικές και δημιουργικές διαδικασίες της μάρκας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Pim Koeslag ως νέο CEO και είμαι πεπεισμένος ότι είναι το κατάλληλο άτομο για να φτάσει την Christiaan van der Klaauw σε νέα ύψη. ”

«Πέρυσι μπόρεσα να ζήσω από κοντά το brand και είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της δουλειάς και το πάθος της ομάδας», λέει ο Pim Koeslag. «Είναι τιμή να αναλαμβάνω το ρόλο του CEO και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Daniël, τη Maria και ολόκληρη την ομάδα της Christiaan van der Klaauw» .

More Stories
Οι αυτοκρατορικοί δράκοι της Breguet