JAKARTA, INDONESIA - AUGUST 26: Chanatip Jakrawan of Thailand in action during Men's Basketball 3X3 Semifinal between Thailand and South Korea on day eight of the Asian Games on August 26, 2018 in Jakarta, Indonesia. (Photo by Yifan Ding/Getty Images)

Η Tissot και οι Ασιατικοί Θερινοί Αγώνες

Η Tissot και το Ολυμπιακό Συμβούλιο της Ασίας επεκτείνουν την ισχυρή συνεργασία τους με τους Ασιατικούς Αγώνες

Η Tissot ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Ασιατικούς Θερινούς Αγώνες, υπό την δικαιοδοσία του Ολυμπιακού  Συμβούλιου της Ασίας (OCA). Η μάρκα θα συνεχίσει να χρονομετρεί το μεγαλύτερο γεγονός του OCA, τους Ασιατικούς Θερινούς Αγώνες, για τις διοργανώσεις του 2026 και του 2030.

Η Tissot και το Ολυμπιακό Συμβούλιο της Ασίας ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 1998. Οι Ασιατικοί Αγώνες χρονολογούνται
από το 1951, αντιπροσωπεύοντας το παλαιότερο και πιο διάσημο γεγονός στο ημερολόγιο του Ολυμπιακού Συμβουλίου της Ασίας. Διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια και δίνουν σε χιλιάδες αθλητές από 44 χώρες την ευκαιρία να αγωνιστούν στα 46 αθλήματα. Εκτός από τα παραδοσιακά αθλήματα όπως η κολύμβηση, ο στίβος, το μπάσκετ και η ποδηλασία, οι Ασιατικοί Αγώνες περιλαμβάνουν επίσης αθλήματα που είναι παραδοσιακά στην ασιατική κουλτούρα, όπως το sepaktakraw, το wushu και το kabaddi.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tissot, Sylvain Dolla, δήλωσε: «Οι Ασιατικοί Αγώνες αντικατοπτρίζουν τέλεια το πνεύμα της Tissot με την ποικιλομορφία και τον απαράμιλλο δυναμισμό τους. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να επιδείξουμε τις δεξιότητές μας στη χρονομέτρηση ακριβείας σε ένα τόσο μοναδικό γεγονός. Μας επιτρέπει επίσης να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα των ρολογιών μας. Έχουμε ήδη παράσχει τις υπηρεσίες μας στους Ασιατικούς Αγώνες στο παρελθόν, ώστε να γνωρίζουμε και να διαθέτουμε ό,τι χρειάζεται. Ωστόσο, προσπαθούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερη ακρίβεια και καινοτομία σε κάθε περίσταση, και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτό το βασικό στοιχείο, το οποίο παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιτυχία των Αγώνων, όπως συμβαίνει με όλα τα ρολόγια μας”.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

More Stories
And the winner is…