Η Rebellion Timepieces δίνει το “παρών” στο Monterey Car Week 2022

Την περασμένη εβδομάδα, η Rebellion Timepieces ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Monterey στην Καλιφόρνια.

Τα εμβληματικά μοντέλα της μάρκας  T-500 και Weap-one Biaxial Tourbillon βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα Re-Volt Valtteri Bottas C42 και Re-Volt Zhou Guanyu C42, που παρουσιάστηκαν στο Monaco GP 2022 παρουσία των οδηγών της Alfa Romeo F1 Team Orlen, της οποίας η Rebellion Timepieces είναι ο επίσημος χρονομέτρης.

Κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς στο Folktale Winery με οικοδεσπότες τις δύο μάρκες, η Alfa Romeo λάνσαρε το νέο μοντέλο Tonale, ένα κομψό νέο SUV, και παρουσίασε μια ποικιλία από κλασικά και σύγχρονα αυτοκίνητα Alfa-Romeo. Στους καρπούς των βασικών στελεχών της Alfa-Romeo των ΗΠΑ βρίσκονταν ρολόγια Rebellion.

Larry Dominic, Senior Vice President and Head of Alfa Romeo USA wearing the Predator 2.0 Regulator

Τα αστέρια της βραδιάς, τα Re-Volt Valtteri Bottas C42 και Re-Volt Zhou Guanyu C42, περιορισμένα σε 50 κομμάτια το καθένα, διαθέτουν χρωματιστή κάσα από carbon και κουρδιστό στο χέρι μηχανισμό Rebellion Timepieces. Κάθε λεπτομέρεια και των δύο ρολογιών είναι εμπνευσμένη από τους δύο δημοφιλής οδηγούς: Valtteri Bottas και Zhou Guanyu. Τα Rebellion Timepieces και η Alfa Romeo F1 Team Orlen προσφέρουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους κατόχους των RE-Volt Valtteri Bottas C42 και RE-Volt Zhou Guanyu C42. Καθένας από αυτούς θα προσκληθεί σε μια επίσκεψη στη Rebellion Timepieces, στα εργαστήρια της Rebellion Motors και στο εργοστάσιο Sauber Motorsport στο Hinwil. Το Windtunnel, όπου δοκιμάζεται η αεροδυναμική των αυτοκινήτων, θα είναι το απρόσμενο σκηνικό για ένα αξέχαστο δείπνο. Το αποκορύφωμα αυτής της VIP εκδήλωσης θα είναι η παράδοση των ρολογιών στους κατόχους τους από τους Valtteri Bottas και Zhou Guanyu.

Re-Volt Zhou Guanyu C42 και Re-Volt Valtteri Bottas C42
More Stories
Ξεκινά η διάθεση του LG G Watch R