Η Jacob & Co και η Binghatti δημιουργούν έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη

Ενώνοντας την πλούσια κληρονομιά τους, τους εμβληματικούς κώδικες της αρχιτεκτονικής και της ωρολογοποιίας, οι Binghatti και Jacob & Co παρουσιάζουν τον υπερπολυτελή ουρανοξύστη τους στο Ντουμπάι.

 

Το ρεκόρ για την υψηλότερη κατασκευή κατοικιών στον κόσμο φιλοδοξούν να σπάσουν οι δύο μάρκες με το έργο τους «Burj Binghatti Jacob & Co Residences», το οποίο επινοεί τον νέο όρο hypertower. Ανοίγονταςένα νέο κεφάλαιο στην πολυτέλεια, αυτός ο ουρανοξύστης θα στέκεται στην καρδιά της πιο εξέχουσας οικονομικής περιοχής του Ντουμπάι, το Business Bay.

Το προτεινόμενο σχέδιο περιλαμβάνει πάνω από 100 ορόφους που αποτελούνται από πολυτελείς κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων. Αυτό το αρχιτεκτονικό στολίδει διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που συνυπογράφουν η Jacob & Co και η Binghatti.

Το Burj Binghatti Jacob & Co Residences περιλαμβάνει πολλά επίπεδα αφιερωμένα σε πολυτελείς ανέσεις. Διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με θέα τον ορίζοντα του Ντουμπάι, σπα αλλά και γυμναστήριο. Στους χώρους του θα βρείτε ακόμα μεγάλο κοινόχρηστο lounge και αίθουσα εκδηλώσεων. Επανδρώνεται από ειδική ομάδα θυρωρών, η οποία προσφέρει υπηρεσίες à la carte, όπως απασχόληση παιδιών, σωματοφύλακα, σοφέρ και ιδιωτικό σεφ.

«Εμπνευσμένα από τις συλλογές μας, αυτά τα διαμερίσματα θα αποτελούνται από τρεις τύπους, και καθε ένας φέρει το όνομα ενός από τα κορυφαία ρολόγια Jacob & Co: Fleurs De Jardin, Astronomia και Billionaire. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ρετιρέ billionaire είναι το κόσμημα του υπερπύργου και θα βρίσκεται στο στέμμα». λέει ο Jacob Arabo, Πρόεδρος και Δημιουργικός Διευθυντής της Jacob & Co. «Αυτή η συνεργασία είναι ένας νέος τρόπος για να εφαρμόσουμε το motto μας: «Εμπνευσμένο από το αδύνατο». Είναι μια δέσμευση να ξεπεράσουμε τα όρια. Η κινητήρια δύναμή μας είναι η ευρηματικότητα και η πρωτοτυπία. Μας οδηγεί στο να σχεδιάζουμε κοσμήματα, ρολόγια και τώρα έναν υπερπύργο, σε διαφορετικό από οτιδήποτε έχει δει ο κόσμος ως τώρα. Το Burj Binghatti Jacob & Co Residences είναι ένα πρωτόγνωρο επίτευγμα στον κόσμο του real estate και της πολυτέλειας, πόσο μάλλον της ωρολογοποιίας και του κοσμήματος», προσθέτει ο Jacob Arabo.


Εκτός από τη συμμετοχή σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού του υπερπύργου, η Jacob & Co θα προσφέρει επίσης αποκλειστικά επιμελημένα ρολόγια και κοσμήματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι περιορισμένης έκδοσης ή μοναδικά κομμάτια, που οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν μαζί με την κατοικία τους. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι. Όλοι θα υποβληθούν σε διαδικασία προεπιλογής για να αξιολογηθει η συμμετοχή τους σε αυτό το εξαιρετικά αποκλειστικό, invite only κτήριο.

More Stories
Αναβάθμιση λογισμικού για το Pebble SmartWatch [update]