Η H. Moser & Cie. παρουσιάζει το νέο της Perpetual Calendar

Δύο έξυπνες και παιχνιδιάρικες εκδοχές στο δημοφιλές διηνεκές ημερολόγιο λανσάρει η μάρκα

 

Η H. Moser & Cie. εξελίσσει το ήδη φιλικό για το χρήστη perpetual calendar, και παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα με το χαρακτηριστικό καντράν σε Funky Blue fumé.

Το πρώτο από τα δύο είναι το Endeavor Perpetual Calendar Funky Blue που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, αλλά ακόμα πιο μινιμαλιστικό καθώς φέρει το λογότυπο σε διάφανη λάκα, δηλαδή σχεδόν αόρατο.

Το μοντέλο που είναι όμως πραγματικά ευρηματικό είναι το Endeavor Perpetual Calendar Funky Blue Tutorial, με την έξυπνη αίσθηση του χιούμορ του που ενσωματώνει τέλεια το DNA της μάρκας. Είναι σίγουρα ένα βελτιωμένο ρολόι από τον προκάτοχό του, με το καντράν να είναι τόσο προφανές, που κάνει το ρολόι “conversation piece”. Με τον ιδιαίτερα πρακτικό οδηγό χρήσης τυπωμένο πάνω στο εμβληματικό μπλε φόντο, είναι ιδανική επιλογή για όποιον αγοράζει το πρώτο του διηνεκές ημερολόγιο.

Πνευματικό παιδί του Andreas Strehler ο κουρδιστός στο χέρι μηχανισμός HMC 800 διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά φιλικά προς τον χρήστη. Μπορεί να ρυθμιστεί προς τα πίσω ή προς τα μπρος ανά πάσα στιγμή μέσω της κορώνας, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ζημιάς, όπως στους συνηθισμένους μηχανισμούς perpetual calendar. Προσφέρει ακόμα power reserve επτά ημερών και πραγματοποιεί 18.000 ταλαντώσεις/ώρα.

Η κάσα διαμέτρου 43mm είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18Κ, φέρει κρύσταλλο ζαφειριού μπροστά και κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού στο back. Τα ρολόγια συνδυάζονται με ραμμένο στο χέρι, μπεζ λουράκι από δέρμα Kudu, ενώ το tutorial διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 20 κομματιών.

Βρείτε τα εδώ. 

More Stories
Η H. Moser & Cie. δημιουργεί ένα μοναδικό Streamliner