Η Breitling τιμά την Ελλάδα με μια περιορισμένη έκδοση του Superocean

To ελληνικό γαλάζιο εμπνέει την manufacture, η οποία δημιουργεί το νέο Superocean Heritage B20 Automatic 44 Greece Edition

Τα εμβληματικά χαρακτηριστικά της χώρας μας, το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, αποτελούν πηγή έμπνευσης για την Breitling, η οποία δημιούργησε αποκλειστικά για την boutique της στο κέντρο της Αθήνας μια περιορισμένη έκδοση 100 αριθμημένων κομματιών στην οικογένεια του Superocean.

To Superocean Heritage B20 Automatic 44 Greece Edition έρχεται με κάσα διαμέτρου 44mm, κατασκευασμένη από ατσάλι, η οποία συνδυάζεται με το καλαίσθητο μπρασελέ μιλανέζ της μάρκας. Το κομψό καντράν έρχεται σε λευκό χρώμα με μπλε λεπτομέρειες, ενώ οι ασημί ενδείξεις και δείκτες φέρουν επίστρωση Super-Luminova για καλύτερη αναγνωσιμότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο πίσω μέρος της κάσας έχει τοποθετηθεί η ελληνική σημαία, η οποία περιβάλλεται με χαρακτηριστικό γραμμικό μοτίβο που θυμίζει την “πατρίδα”.


Το ρολόι εξοπλίζεται από αυτόματο μηχανισμό που φέρει την υπογραφή της μάρκας και προσφέρει Power reserve 70 ωρών. Είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα και μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι €5.350.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Σε δημοπρασία ένα θρυλικό ρολόι τσέπης