Ένα ροζ Chronomaster από την Zenith για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Η ZENITH συνεχίζει να υποστηρίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με ένα Chronomaster Original Pink «Unique Piece for Susan G. Komen®» για καλό σκοπό

Η ZENITH και η Phillips ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημοπρατήσουν ένα μοναδικό ρολόι, για καλό σκοπό.  To μοναδικό ρολόι Chronomaster Original Pink θα υποστηρίξει με το 100% των εσόδων από την αγορά του το Susan G. Komen – τον κορυφαίο οργανισμό για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο – έναν αξιόλογο σκοπό που έχει βαθιά απήχηση στην καρδιά της Zenith. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 11 Ιουνίου 2023, είτε με φυσική παρουσία στη Νέα Υόρκη ή διαδικτυακά. Πρόσθετες πληροφορίες για τη δημοπρασία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η ενδυνάμωση των γυναικών είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της πρωτοβουλίας ZENITH HORIZ-ON, οδηγώντας πολλές από τις δεσμεύσεις και τις δράσεις της μάρκας. Για πολλά χρόνια, η ZENITH εργάζεται για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, μια ασθένεια που επηρεάζει μία στις οκτώ γυναίκες και καθορίζει αμέτρητες ζωές σε όλο τον κόσμο. Είτε μέσω της εκπαίδευσης και της προώθησης της πρακτικής του προσυμπτωματικού ελέγχου είτε της υποστήριξης οργανισμών που αναζητούν ασταμάτητα θεραπεία, η υποστήριξη της ZENITH στον οργανισμό Komen ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή της να προσεγγίσει περισσότερες γυναίκες και να αυξήσει την παγκόσμια ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας πρόσβαση στην εκπαίδευση, την ελπίδα και την υποστήριξη. Μια νέα εξέλιξη αυτής της συνεργασίας είναι η έναρξη του προγράμματος «Time to Make an Impact», μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις ιστορίες επιζώντων από καρκίνο του μαστού και των υποστηρικτών τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ZENITH, Julien Tornare, δήλωσε: «Η υποστήριξη του Komen, με τον ευρύ αντίκτυπό της, είναι μια συνεργασία μεγάλης σημασίας για τη ZENITH. Το μοναδικό κομμάτι αυτό, το Chronomaster Original Pink θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση αποτελεσματικής έρευνας και υποστήριξης για ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία, έναν σκοπό για τον οποίο είμαστε περήφανοι και ανυπομονούμε να γίνουμε μέρος τα επόμενα χρόνια».

More Stories
Ημέρα της Μητέρας 2022: Gucci