Το W&W Foundation καλωσορίζει τρία νέα μέλη

Η Chanel, η Hermès και το LVMH εντάσσονται στο Συμβούλιο του Watches and Wonders Geneva Foundation . Αυτή η ολοκλήρωση και η διαφάνεια σηματοδοτούν ένα σημαντικό βήμα στην επιθυμία του Ιδρύματος να υποστηρίξει τη βιομηχανία ωρολογοποιίας στο σύνολό της.

Το Watches and Wonders Geneva Foundation ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, με πρωτοβουλία της Rolex, του Richemont Group και της Patek Philippe. Σήμερα, στο Συμβούλιο των μελών του προστίθενται τρία ακόμη ιδρυτικά μέλη, η Chanel, η Hermès και το LVMH Group.

Μετά από δύο χρόνια ως Πρόεδρος, ο Jean-Frédéric Dufour, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolex, θα παραδώσει τη δάδα την 1η Ιουλίου 2024 στον διάδοχό του, Cyrille Vigneron, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cartier, για δύο χρόνια, και θα γίνει ο Ταμίας του WWGF. Υπό τη διαχείριση του Cyrille Vigneron ως Προέδρου και του Claude Peny ως Αντιπροέδρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του WWGF θα επικεντρωθεί στον καθορισμό των στρατηγικών και αναπτυξιακών γραμμών του Watches and Wonders Geneva, ένα σημαντικό γεγονός που συγκεντρώνει αυτήν τη στιγμή τους μεγαλύτερους παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία ωρολογοποιίας. Με 54 μάρκες να εκθέτουν τις δημιουργίες τους και 49.000 επισκέπτες τον Απρίλιο του 2024, η Watches and Wonders Geneva σημείωσε αριθμούς ρεκόρ για την πορεία της.

Η επόμενη έκδοση του Watches and Wonders Geneva θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 7 Απριλίου 2025. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

More Stories
H Speak-Marin γιορτάζει τη δεύτερη δεκαετία της