Αλλαγή στην ηγεσία της Rebellion Timepieces

Η Rebellion Timepieces ανακοίνωσε ότι ο Calim Bouhadra εγκατέλειψε τη θέση του ως CEO νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Alexandre Pesci, αποφάσισε να συμμετάσχει πιο ενεργά στις λειτουργίες της Rebellion και βρίσκεται στο εξής στο τιμόνι της εταιρείας.

«Είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την επιχείρηση της Rebellion σφυρηλατώντας ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Alexandre Pesci. «Το DNA της Rebellion, που συνδυάζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την αδρεναλίνη και τις επιδόσεις με την ωρολογοποιία πολυτελείας, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας».
Η αυξημένη αποτελεσματικότητα μέσω σαφούς επιχειρηματικής εστίασης θα εγγυηθεί το μακροπρόθεσμο βιώσιμο μέλλον της εταιρείας. Η εταιρεία θα αυξήσει επίσης την παρουσία της σε βασικές αγορές και θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της παρουσιάζοντας συναρπαστικά νέα μοντέλα.

Από το 2009, οι συνεργάτες και οι πελάτες της Rebellion Timepieces βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, με την υποστήριξη μιας δημιουργικής επαγγελματικής ομάδας και υγιών οικονομικών. Οι διάσημοι πρεσβευτές της Rebellion θα συνεχίσουν να προωθούν τα μοναδικά τολμηρά ρολόγια της εταιρείας σε όλο τον κόσμο

More Stories
Breitling Χ Vassilis Zoulias for Elpida Group