Ο George Clooney επίτιμος καλεσμένος της OMEGA

Στην εναρκτήρια εκδήλωση στο Cry D’Er, το βράδυ του Σαββάτου, παρευρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, ως επίτιμος καλεσμένος της μάρκας, προκειμένου να γιορτάσει το φετινό τουρνουά OMEGA Masters

Ο διάσημος αστέρας του Hollywood είναι πρεσβευτής της OMEGA εδώ και πολλά χρόνια και έχει γιορτάσει πολλές επιτυχίες στο πλευρό της, από επετείους προσγείωσης σε φεγγάρι μέχρι νέες κυκλοφορίες ρολογιών Speedmaster. Αυτή τη φορά, η περίσταση αφορούσε το γκολφ και ο George Clooney βρέθηκε παρέα με άλλους διάσημους καλεσμένους σε υψόμετρο 2.200 μέτρων, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί της βραδιάς. Ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OMEGA, δήλωσε: «Είμαστε ο χορηγός τίτλου αυτού του τουρνουά ορεινού γκολφ εδώ και 21 χρόνια, αλλά είναι η πρώτη φορά που καλωσορίζουμε τον George εδώ. Έφερε πραγματική ποιότητα αστέρα στην περίσταση και είναι τιμή για εμάς που μοιραζόμαστε αυτήν την καταπληκτική τοποθεσία μαζί του. Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να του δείξουμε αυτή την πλευρά της Ελβετίας».

Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή της εκδήλωσης, ο Αμερικανός ηθοποιός είπε «Μπορώ να καταλάβω γιατί η OMEGA αγαπά τόσο πολύ αυτό το μέρος. Αυτή η μάρκα κάνει πάντα τα πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα, και όσον αφορά ένα τουρνουά γκολφ, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη τοποθεσία ή οικοδεσπότη τίτλου. Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μαζί τους». Η εκδήλωση ήταν επίσης μια ευκαιρία για το κοινό να ρίξει μια ματιά στα παρασκήνια της νέας καμπάνιας Speedmaster ’57 της OMEGA – στην οποία ο George Clooney έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε: «Ο πατέρας μου φορούσε πάντα ένα OMEGA. Ήταν η επιτομή της κομψότητας. Όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω με την OMEGA πριν από 20 χρόνια, πέρασα από τη σοφίτα του και το βρήκα, και το κούρδισα και λειτούργησε. Ξεκίνησα με αυτό και το ’57 είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι».

Το OMEGA Masters, που παίζεται στο Crans-sur-Sierre Golf Club μεταξύ 25 και 28 Αυγούστου, είναι ένα από τα αθλητικά στιγμιότυπα της χρονιάς για την OMEGA. Αρχικά ονομαζόταν Swiss Open όταν άνοιξε τις πόρτες του το 1923, ενώ το τουρνουά παραμένει στον ίδιο χώρο από το 1939, καθιστώντας το το παλαιότερο τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη που παίζεται στο ίδιο γήπεδο κάθε χρόνο. Η OMEGA διεκδίκησε τα δικαιώματα ονομασίας το 2001.

More Stories
Αυτοί είναι οι “Νικητές” του Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2021