Αρμόνια και γεωμετρικές γραμμές στο Franck Muller Long Island

Franck Muller Long Island

Κατέχοντας ξεχωριστή θέση στο portfolio του ελβετικού maison, η συλλογή Long Island επιστρέφει αυτό τον χειμώνα δυναμικά, με μια σειρά ρολογιών σε πλήθος χρωματικών συνδυασμών.

Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι πρώτα απ’ όλα η κάσα με τις τέλειες γεωμετρικές γραμμές, που μας ταξιδεύει στον εκλεπτυσμένο κόσμο της δεκαετίας του 1930 και την κομψή πληθωρικότητα του στυλ Art Deco. Σε ιδανικές διαστάσεις 44,55mm (ύψος) x26mm (πλάτος) x7,05mm (ύψος), είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο ατσάλι ή ροζ χρυσό 18Κ, απλή ή διακοσμημένη με 144 διαμάντια βάρους 1,92cts.

Εντυπωσιακό είναι όπως πάντα και το καντράν, στο οποίο την προσοχή κερδίζουν οι ευθείς και κεκλιμένοι αραβικοί αριθμοί, δανεισμένοι από τη συλλογή Color Dreams. Όλα τα ρολόγια λειτουργούν με μηχανισμούς quartz, φινιρισμένους κατά τα πρότυπα της Υψηλής Ωρολογοποιίας με μοτίβα Côtes de Genève και Perlage, οι οποίοι υποστηρίζουν ώρα και λεπτά. Είναι αδιάβροχα ως τα 30μ. και φορούν λουράκια από δέρμα αλιγάτορα σε διάφορα χρώματα ή, εναλλακτικά, κομψά μπρασελέ από ατσάλι ή ροζ χρυσό, που αγκαλιάζουν με χάρη τον γυναικείο καρπό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ.

More Stories
BaselWorld 2016: Οι εκτυφλωτικοί λίθοι της Chopard