Το Geneva Watch Days 2022 είναι γεγονός!

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες εκθέσεις, το Geneva Watch Days επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά, με την υποστήριξη της Γενεύης και τις ιδρυτικές του μάρκες ρολογιών.

Ανοιχτό, συναρπαστικό και χωρίς περιορισμούς, το Geneva Watch Days αποτελεί μια εμπορική έκθεση πολύ διαφορετική από τις άλλες. Το καινοτόμο Geneva Watch Days εναρμονίζεται με το σήμερα και είναι ανοιχτή στο κοινό. Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου. Μέσω των event της αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να βιώσετε από πρώτο χέρι το λαμπερό κόσμο της ωρολογοποιίας και να μοιραστείτε εμπειρίες. Οι ημερήσιες εκθέσεις, οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις ωρολογοποιίας θα είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό, ενώ οι βραδινές ειδικές εκδηλώσεις θα επιτρέψουν στις συμμετέχουσες μάρκες να γιορτάσουν την έκθεση με τους καλεσμένους τους.

Η έκδοση του 2022 συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη πάνω από 20 επωνυμίες που έκαναν την εμφάνιση το 2021 καθώς και εκείνες που εντάχθηκαν φέτος. Maisons και ανεξάρτητοι, που ο καθένας αντιπροσωπεύει την τέχνη της ωρολογοποιίας σε όλες τις πτυχές της, θα αποκαλύψουν νέα προϊόντα στο δικό τους προσαρμοσμένο περιβάλλον – από αποκλειστικές σουίτες στα καλύτερα ξενοδοχεία έως μπουτίκ στη Γενεύη. Το Pavilion, ο συλλογικός χώρος που είναι εγκατεστημένος στην καρδιά της Γενεύης, με θέα στο σιντριβάνι Jet d’Eau, θα είναι και πάλι το σημείο συγκέντρωσης των event. Η εκδήλωση θα έχει τόσο φυσική όσο και ψηφιακή μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους εξερευνήσουν την έκθεση και να ανακαλύψουν τις τελευταίες κυκλοφορίες σε πραγματικό χρόνο, σαν να ήταν εκεί.

Το Geneva Watch Days, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, είναι έργο των παθιασμένων ωρολογοποιών που περιλαμβάνουν τις Bulgari, Breitling, De Bethune, Gerald Genta, H. Moser & Cie, MB&F, Ulysse Nardin και Urwerk. Επίσημα στην εκδήλωση, ως Ευεργέτες ή Συνεργαζόμενα Μέλη, θα βρείτε ακόμη: Jacob & Co, Arnold & Son, Doxa, Frédérique Constant, Atelier de Monaco, Alpina, Greubel Forsey, Maurice Lacroix, Oris, Phillips σε συνεργασία με τους Bacs and Russo και Reuge. Οι Bianchet, Czapek και Louis Erard έχουν ενταχθεί ως Τακτικά Μέλη.

More Stories
Rolex Arts Festival