Νέος CEO για την HYT

O Vahé Vartzbed είναι ο νέος CEO της HYT

H ​​HYT ιδρύθηκε το 2012, και ως ανεξάρτητη ελβετική ωρολογοποιία έχει αναπτύξει μια πρωτότυπη και αποκλειστική τεχνολογία που συνδυάζει τη μηχανική κίνηση με μια ανάδρομη ένδειξη χρόνου που χρησιμοποιεί υγρό, το οποίο κυκλοφορεί μέσω ενός συστήματος τριχοειδών σωλήνων από βοριοπυριτικό γυαλί.

Σήμερα, η μάρκα προάγει στη θέση του CEO τον Vahé Vartzbed, ο οποίος εντάχθηκε στο brand στα τέλη Αυγούστου 2023, και θα ανλάβει το νέο του ρόλο επίσημα από τη 1η Ιουλίου. Εφοδιασμένος με την εκτεταμένη εμπειρία του και τον χρόνο που αφιέρωσε στο ρόλο του τον περασμένο χρόνο, ο στόχος του Vahé είναι να συνεχίσει να αναπτύσσει τη στρατηγική και τις φιλοδοξίες της μάρκας καθώς προχωρά προς τη νέα εποχή της, με την συλλογή T1 που λανσαρε στη Γενέυη τον περασμένο Απρίλιο.


« Γοητευμένος από αυτό το μοναδικό σύμπαν,  που συνδυάζει την παραδοσιακή ωρολογοποιία με τη καινοτομία της ρευστότητας από από το 2012, νιώθω μεγάλη τιμή να συνεχίσω να χτίζω τα επόμενα κεφάλαια στην ιστορία των ρολογιών HYT, μια διαδικασία που ξεκινήσαμε με την ομάδα μας από την άφιξή μου πέρυσι. Στόχος μου είναι να διαιωνίσω το ανατρεπτικό και δημιουργικό πνεύμα της μάρκας, επεκτείνοντας συνεχώς την ωρολογοποιία με περισσότερο περιεχόμενο και καινοτομία», δήλωσε ο Vahé Vartzbed.

More Stories
Η Hublot παρουσιάζει ένα ρολόι αφιερωμένο σε μία πόλη