Το νέο Seiko Astron GPS Solar

Το απόλυτο σε ακρίβεια και απόδοση Seiko Astron GPS Solar, διαθέσιμο τώρα σε νέα σχεδίαση, που προορίζεται για την επόμενη γενιά.

Το Astron GPS Solar παραμένει αξεπέραστο στην ακρίβεια και τη χρησιμότητά του για τον διεθνή ταξιδιώτη. Χάρη στο, υψηλής απόδοσης GPS του, συνδέεται στο δίκτυο και προσαρμόζεται με ακρίβεια σε κάθε χρονική ζώνη με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται για να λειτουργήσει από το φως. Την τελευταία δεκαετία, η τεχνολογία και η λειτουργικότητα του GPS της Astron έχει βελτιωθεί με τη προσθήκη του Calibre 5X53 Dual-Time, ο οποίος προσφέρει ακρίβεια, ενεργειακή απόδοση και ευκολία στη χρήση.

Η Seiko προσθέτει τέσσερα νέα ρολόγια στη συλλογή Astron, με σύγχρονο γραμμικό design στις κάσες από τιτάνιο. Τρία μοντέλα έρχονται με καντράν σε ασημί, μπλε-γκρι και μαύρο και ένα ρολόι Limited edition, φέρει εντυπωσιακό καντράν με ρίγες.

Τα ρολόγια χαρακτηρίζουν οι κομψές γραμμές, το λεπτό προφίλ και, κυρίως, η συμπαγής, γωνιακή σχεδίαση. Το τιτάνιο στη κάσα και το μπρασελέ έχει ενισχυθεί με ανθεκτική στις γρατσουνιές επίστρωση. Η στεφάνη από κρύσταλλο ζαφειριού είναι στενή έτσι ώστε το μάτι να πηγαίνει κατευθείαν στο καντράν, αλλά ταυτόχρονα δίνει σε ολόκληρο το ρολόι μια ήσυχη λάμψη που συμπληρώνει την τεχνολογική του μοναδικότητα. Οι δείκτες είναι επικαλυμμένοι με Lumibrite για βελτίωση της αναγνωσιμότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Και τα τέσσερα ρολόγια τροφοδοτούνται από τον πιο λεπτό μηχανισμό GPS Solar της Seiko, τον 5X53 Dual-Time. Όταν απαιτείται προσαρμογή χρονικής ζώνης, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού και οι δείκτες μετακινούνται στην ακριβή τοπική ώρα, χάρη σε ένα σύστημα που κινεί κάθε δείκτη ανεξάρτητα. Ο Caliber 5X53 συνδέεται έως και δύο φορές την ημέρα στο δίκτυο GPS για να διατηρεί την ακρίβειά του οπουδήποτε στον κόσμο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

The premium watch magazine

More Stories
Βράβευση της Lufthansa για τις lounges της First Class