Το νέο Connected από την TAG Heuer

Η σειρά smartwatches Calibre E4 νέας γενιάς ανανεώνεται με τα Sport Edition 45mm, All Black Titanium 42mm και 42mm Golf Edition

 

Το TAG Heuer Connected Calibre E4 Sport Edition έρχεται με καινούργιες του λειτουργίες και επανασχεδιασμένο του λουράκι, ενώ μπορεί πλέον να καταγράφει κάθε αθλητική δραστηριότητα και μεγαλύτερο εύρος δεδομένων που σχετίζονται με αυτήν. Το νέο λουράκι επιτρέπει καλύτερη επαφή με το χέρι -ενώ το μπρασελέ επιτρέπει στο δέρμα στο καρπό να αναπνέει καλύτερα. Τέλος, με την προσθήκη ενός βαρομέτρου στο ρολόι, οι αθλητές έχουν ένδειξη της κλίσης κατά τη διάρκεια των αθλητικών τους δραστηριοτήτων, κάτι πολύ χρήσιμο για πολλά αθλήματα.

Η νέα εκδοχή του TAG Heuer Connected Calibre E4 φρορά κάσα διαμέτρου 42 mm από τιτάνιο.  Πρόκειται για το πιο ελαφρύ ρολόι connected που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την TAG Heuer, καθιστώντας το ελκυστικό για οποιονδήποτε έχει δραστήρια ζωή και θέλει ένα κομψό και διακριτικό μοντέλο στο χέρι του.

Εξίσου ελαφρύ είναι και το TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm Golf Edition. Εκτός από το νέο μέγεθος και βάρος, το μοντέλο -που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του γκολφ- διαθέτει νέους αλγορίθμους που φέρνουν την επανάσταση στο πώς παίζεται το σπορ. Με την καινούργια λειτουργία Full Shot Tracking, το TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm Golf Edition πηγαίνει το άθλημα σε άλλο επίπεδο. Φανταστείτε να ξεκινάτε ένα παιχνίδι γκολφ και να μη χρειάζεται να πατήσετε ξανά το ρολόι σας μέχρι την ολοκλήρωσή του, για να καταγράψετε το σκορ και τις επιδόσεις σας. Με το TAG Heuer Connected Calibre E4 42mm Golf Edition όχι μόνο καταγράφονται όλες οι βολές, αλλά και κάθε μία τους συνδέεται με το αντίστοιχο μπαστούνι, κάτι που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση ανά παίκτη -με την πολύ χρήσιμη λειτουργία πρότασης μπαστουνιού. H ανανεωμένη οθόνη του λογισμικού του, προσφέρει 2D χάρτες υψηλής ανάλυσης, που δείχνουν εμπόδια και αποστάσεις για πάνω από 40.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο.

More Stories
Το μηχανικό ρολόι των 90 ευρώ