Το λαμπερό πάρτι της Breitling για το ελληνικό Superocean

Η νέα ελληνική έκδοση του Superocean Heritage έφτασε στην Αθήνα και η Boutique της Breitling την υποδέχτηκε με ένα καλοκαιρινό πάρτι

Φίλοι της μάρκας, δημοσιογράφοι και συλλέκτες συγκεντρώθηκαν έξω από την Boutique Breitling στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν το πρώτο ρολόι στην ιστορία της διάσημης ωρολογοποιίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Ελλάδα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν custom cocktails με ελληνικές γεύσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την βραδιά και finger food με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. 

«Είμαστε πολύ περήφανοι που κρατάμε στα χέρια μας ένα «ελληνικό» ρολόι. Η Breitling μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα κατάφερε να αναδείξει την φιλοσοφία της και να αφουγκραστεί την ανάγκη της αγοράς για ένα καινούργιο είδος πολυτέλειας που είναι προσιτό και καθημερινό. Στην Boutique μας στην Αθήνα κάθε επισκέπτης θα αισθανθεί την ελληνική φιλοξενία και αυτό είναι που μας έφερε πιο κοντά στους πελάτες μας» δήλωσε η Έλενα Δεδούση, υπεύθυνη επικοινωνίας της Breitling σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Superocean Heritage B20 Automatic 44 είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 100 αριθμημένων κομματιών με ειδικό engraving της ελληνικής σημαίας στο πίσω μέρος της κάσας. Είναι εμπνευσμένο από το αυθεντικό Superocean της δεκαετίας του 50 και συνδυάζει τον iconic σχεδιασμό του ιστορικού ρολογιού με μία μοντέρνα πινελιά.

Διαβάστε αναλυτικά για το μοντέλο εδώ.

Πρόσωπο της καμπάνιας για το λανσάρισμα του Greek Edition Superocean Heritage είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ενσαρκώνει τον cool χαρακτήρα του ρολογιού. Φορά το ρολόι στο καρπό του και φωτογραφίζεται στα σοκάκια της ελληνικής πρωτεύουσας για την προώθηση του λανσαρίσματος του, προσδίδοντας κύρος σε αυτή την ιστορική πρωτιά.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

 

 

More Stories
H Zenith στο Hollywood Reporter’s Annual Nominees