Τα νέα Spirit of Big Bang Sang Bleu από την Hublot

H τρισδιάστατη αισθητική του Sang Bleu αναγεννάται σε τρία νέα εντυπωσιακά Spirit of Big Bang

Για 7η χρονιά, ο Maxime Plescia-Buchi ερμηνέυει το Spirit of Big Bang μέσα από το πρίσμα του Sang Bleu. Ακριβώς όπως τα τατουάζ του δημιουργούν νέα ταυτότητα, αποκαλύπτοντας νέα σχήματα και νέες προοπτικές, ο διάσημος τυπογράφος, tattooist, καλλιτέχνης και ιδρυτής του Sang Bleu εισάγει ένα νέο πνεύμα στη συλλογή Spirit of Big Bang. Τα νέα κομμάτια παραμένουν πιστά στα χαρακτηριστικά της σειράς, με έντονη την διάθεση της διακριτικότητας. Έρχεται με πολυεπίπεδη κάσα διαμέτρου 42 mm, αυτό το ρολόι έχει τρισδιάστατη και εργονομική σχεδίαση.

Είναι διαθέσιμο σε τρεις περιορισμένες εκδόσεις: 200 κομματιών από τιτάνιο, 200 κομματιών από μαύρο κεραμικό και 100 κομματιών από King Gold. Επιπλέον όμως, η μάρκα δημιούργησε και δύο μοντέλα σεταρισμένα με 180 διαμάντια ένα σε τιτάνιο και ένα σε King Gold.

«Το Spirit of Big Bang, που κυκλοφόρησε το 2014, διατήρησε όλα τα αρχικά χαρακτηριστικά του Big Bang. Μια επανερμηνεία του DNA της Hublot, ταυτόχρονα πανομοιότυπη αλλά τόσο διαφορετική. Για αυτήν την τρίτη συνεργασία, ο Maxime έχει εμφυσήσει με ένα νέο πνεύμα τα ρολόγια χωρίς να αλλάξει την ψυχή του αρχικού ρολογιού. Πετυχαίνει αυτόν τον ίδιο μετασχηματισμό, εισάγοντας τις έννοιες του Big Bang Sang Bleu I & II, επαναπροσδιορίζοντας τις γραμμές του Spirit of Big Bang. Χωρίς να χάσει αυτό που κάνει το ρολόι μας τόσο διακριτικό, του δίνει μια νέα ταυτότητα, έναν επανασχεδιασμό και μια πιο αρχιτεκτονική διάσταση, που αποκαλύπτεται από τη γεωμετρία και τη συμμετρία του Sang Bleu. Στα ρολόγια μας και στις συνεργασίες μας, μια φιλοσοφία υπογραμμίζει το όραμα όλων όσων κάνουμε: να προσαρμοστούμε στο πλαίσιο, εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα του περιεχομένου».

 

More Stories
Τα ορόσημα στην ιστορία της Tag Heuer pt 2