Οι άνδρες επιλέγουν TW Steel

Η μάρκα παρουσιάζει τρεις διαχρονικές συλλογές για άνδρες με στυλ

 

Η TW Steel είναι μια μάρκα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ανδρικό κοινό χάρη στην αξιοπιστία των ρολογιών της και το σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα κλασικό design τους. Φέτος, η μάρκα προτείνει τρεις συλλογές για να επιλέξετε δώρα για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντιπροσωπεύοντας το concept της προσιτής πολυτέλειας, η συλλογή CEO TECH έχει κομψό και έντονο χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και την αξιοπιστία των μηχανισμών που εξοπλίζουν τα ρολόγια της.

CEO

Περιλαμβάνει ρολόγια περιορισμένης έκδοσης που δημιουργούνται σε συνεργασία με τους πρεσβευτές της μάρκας, όπως ο οδηγός αγώνων David Coulthard, χαρακτηριστικό των οποίων είναι η αρρενωπή κάσα και οι βίδες στη στεφάνη, σε συνδυασμό με ποικιλία από λουράκια -rubber ή δέρμα- και μπρασελέ. Έπειτα έχουμε την επιτυχημένη σειρά Canteen, η οποία μετρά ήδη 17 χρόνια στην αγορά.

Canteen

Φέτος, η TW Steel την ανανεώνει με νέους χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ την παράσταση συνεχίζει να κλέβει η εμβληματική κορώνα. Τέλος, η σειρά Volante, εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, περιλαμβάνει προτάσεις για όσους αγαπούν τη σπορ εμφάνιση: χρονογράφους με καντράν σε ποικιλία αποχρώσεων, εξαιρετικά ανθεκτικούς και αδιάβροχους ως τα 100μ.

Volante

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φινίρισμα Sunray ή σατινέ για το καντράν και να το συνδυάσετε με λουράκι από ύφασμα ή δέρμα. Όλες οι συλλογές TW Steel έρχονται με εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών.

CEO

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
To Girard-Perregaux Bi-Axial Tourbillon και σε έκδοση DLC Titanium