Η Urwerk επιστρέφει με το UR-100V σε έντονο βιολετί

H μάρκα κλέβει την παράσταση με τη νέα της δημιουργία, η οποία έρχεται σε έντονη βιολετί απόχρωση, μια από τις αγαπημένες του Martin Frei 

Το βιολετί είναι η τελευταία απόχρωση στο φάσμα που μπορεί να γίνει ορατή από το ανθρώπινο μάτι. Ένα χρώμα στα άκρα, που απογειώνει την νέα δημιουργία της μάρκας UR-100V. Ο Martin Frei μιλάει για το χρώμα που είναι τόσο ιδιαίτερο για αυτόν: “Μου αρέσει το γεγονός ότι ένα χρώμα είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορούμε να αντιληφθούμε. Το χρωματικό φάσμα που είναι ορατό στα μάτια μας κυμαίνεται από κόκκινο έως βιολετί. Πέρα από αυτή την απόχρωση, το χρώμα μετατρέπεται σε μια κυματομορφή που δεν μπορούν πλέον να ανιχνεύσουν τα μάτια μας, γίνεται υπεριώδες. Με συναρπάζει η ιδέα να δημιουργήσω ένα ρολόι που θα γιορτάζει αυτό το όριο, αυτό το σημείο καμπής, αυτή τη μετάβαση από το αισθητό στο ανεπαίσθητο. Το UR-100V UltraViolet είναι η προσπάθειά μας για την εξερεύνηση των ορίων. Το UltraViolet μας μεταδίδει κάτι μυστικιστικό, είναι μια απόχρωση που βρίσκεται στο όριο της διάστασης που ονομάζουμε χρώμα.”

Το ρολόι έρχεται με κάσα από τιτάνιο χρωματισμένη με βιολετί DLC. Στο εσωτερικό της φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό UR 12.02, ο οποίος υποστηρίζει λειτουργίες δορυφορικής ώρας, λεπτά, απόσταση από τον ισημερινό και απόσταση τροχιάς μέσα σε 20 λεπτά. Το καντράν είναι επίσης βιολετί, με τις ενδείξεις σε έντονο λευκό για καλύτερη αναγνωσιμότητα.

Διαθέτει Power reserve 48 ωρών και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα. Συνδυάζεται με λευκό λουράκι από rubber και μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι CHF 55,000.

More Stories
To νέο skeleton αριστούργημα της Roger Dubuis