Η Rebellion Timepieces φέρνει την λάμψη στην ωρολογοποιία

Τα εντυπωσιακά σεταρισμένα ρολόγια της μάρκας φωτίζουν τις εξαιρετικές δημιουργίες της, δίνοντας μια νότα πολυτέλειας

Αιώνια διαμάντια ή πολύτιμοι λίθοι με έντονα χρώματα; Η συλλογή σεταρισμένων ρολογιών της Rebellion Timepieces επεκτείνεται με δύο νέα τολμηρά σχέδια. Η τοποθέτηση των λίθων απαιτεί τεχνική αυστηρότητα και τεχνογνωσία. Η μάρκα έχει αποδείξει την πείρα της στην απελευθέρωση από τους αισθητικούς κώδικες και επιδεικνύει την ικανότητά της να ξεπερνά την ωρολογοποιία με πολύτιμα σπορ ρολόγια, και τα δύο νέα της μοντέλα δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.

PREDATOR S RAINBOW INNER SPECTRUM

Το πολύχρωμο Predator S Rainbow Inner Spectrum, με τη στεφάνη και το καντράν του σεταρισμένα με 102 ζαφείρια κοπής baguett κλέβει την παράσταση. Σπορ στην καρδιά, αλλά εκλεπτυσμένο στην ουσία, συνδυάζει την εμπειρία της Rebellion Timepieces στα racing ρολόγια με τη σχολαστική τεχνογνωσία των gemsetters. Το έντονα χρώματα των ζαφειριών δημιουργεί τέλεια αντίθεση με την γεωμετρική κάσα, κατασκευασμένη από ροζ χρυσό 18Κ.

Με μια ασυνήθιστη αθλητική κομψή αίσθηση, οι δείκτες της ώρας και των λεπτών φέρουν επίστρωση από φωταυγές υλικό και δείχνουν τους διακριτικούς δείκτες που ακολουθούν χρωματικά το σετάρισμα της διακόσμησης, διαβάζοντας την ώρα μέσα σε μια όμορφη πολύχρωμη εμπειρία. Ο δείκτης των δευτερολέπτων διαθέτει αντίβαρο στο σχήμα του λογότυπου της Rebellion Timepieces, ενώ η ένδειξη ημερομηνίας είναι τοποθετημένη σε παράθυρο στο 3. Το ρολόι εξοπλίζεται από μια ελβετικό αυτόματο μηχανισμό που προσφέρει στο Predator S Rainbow Inner Spectrum 48 ώρες power reserve.

RE-VOLT SAPPHIRE FADE TO BLUE

Το Re-Volt Sapphire Fade to Blue έχει διακοσμηθεί με 328 αστραφτερά μπλε ζαφείρια κοπής baguette. Το νέο Re-Volt έρχεται αποφασιστικό με μοντέρνα και φρέσκια προσωπικότητα. Στο επίκεντρο της στιβαρής κάσας του, που συνδυάζεται με λευκό δερμάτινο λουράκι, έχει τοποθετηθεί ο κουρδιστός στο χέρι in-house μηχανισμός, ο οποίος προσφέρει power reserve 48 ωρών.

Μικρότερο από τα υπάρχοντα μοντέλα, το τετράγωνο σχήμα του ενισχύεται από το κρύσταλλο ζαφειριού σε front και Back.  H αισθητική του ρολογιού με πλήρη διαφάνεια, επιτρέπει στο χρήστη να θαυμάσει τον skeleton μηχανισμό, ο οποίος θυμίζει την τεχνική και στιλιστική τόλμη ενός σασί αυτοκινήτου. Κάθε λεπτομέρεια αυτού του ρολογιού εκφράζει και ενσαρκώνει το πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα ζαφείρια που το κοσμούν έχουν επιλεχτεί προσεχτικά, στις αποχρώσεις του μπλε, και έχουν τοποθετηθεί ένα ένα με ντεγκραντέ εφέ. Οι δείκτες δέρουν επίστρωση από φωταυγές υλικό, για καλύτερη αναγνωσιμότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

 

 

More Stories
2023 Luxury Innovation Awards