Η Corum δαμάζει τα κύματα με το ultra-light Admiral

Το νέο Admiral από την Corum συνδυάζει έξυπνο σχεδιασμό με εξαιρετική τεχνογνωσία

Η σειρά Admiral, γεννήθηκε πάνω από 60 χρόνια πριν και είναι εμπνευσμένη από τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες εκείνης της περιόδου. Η Corum συνδυάζει την ιστορία της για την ιστιοπλοΐα με την τεχνογνωσία χρόνων και δημιουργεί εμβληματικά μοντέλα, που χαρακτηρίζονται από την αναγνωρίσιμη στεφάνη με τις δώδεκα πλευρές και τα ναυτικά σημαιάκια στο καντράν. Με σπορ, αλλά ταυτόχρονα κομψό σχεδιασμό, η συλλογή Admiral είναι ιδανική επιλογή για του σύγχρονους ναυτικούς και τους λάτρεις της θάλασσας.

Το νέο Admiral φέρνει την εντυπωσιακή αίσθηση του μαύρου carbon, και την αναδεικνύει με τη χρήση του πράσινο SuperLuminova, το οποίο εξυπηρετεί δύο σκοπούς: την αναγνωσιμότητα στις αντίξοες συνθήκες και το ευφάνταστο design.

Το ρολόι έρχεται με κάσα διαμέτρου 45 mm, κατασκευασμένη από εξαιρετικά ελαφρύ μαύρο carbon. Μέσα στο υλικό η μάρκα τοποθέτησε φωτεινά πράσινα εγκλείσματα SuperLuminova που λάμπουν, ιδιαίτερα στο σκοτάδι. Για να επιτευχθεί αυτή η ιδιαίτερη αισθητική, τα δύο υλικά τήκονται μαζί σε συγκεκριμένες πιέσεις και θερμοκρασίες – ένας λεπτός συνδυασμός δεξιοτεχνίας και τεχνογνωσίας. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στις πολλαπλές ίνες άνθρακα να δημιουργούν διάφορα σχήματα και να κάνουν κάθε ρολόι μοναδικό.

Το ανοιχτό καντράν επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει τον αυτόματο μηχανισμό CO 297, ανεπτυγμένο in-house από τους έμπειρους ωρολογοποιούς της corum, ο οποίος χτυπά σε συχνότητα 4 Hz και έχει power reserve 48 ωρών. Στο πίσω μέρος της κάσας, το κρύσταλλο ζαφειριού αποκαλύπτει τον χαρακτηριστικό ρότορα 360 μοιρών.

 

Το νέο Admiral εμφανίζει ώρες και λεπτά στο κέντρο του καντράν. Στο 3 διαβάζεται η ένδειξη του power reserve, ενώ στo 9 εμφανίζεται ένας μετρητής 3 λεπτών, φόρος τιμής στους τρεις ιδρυτές της Corum (René Banwart, Gaston Ries και Simone Ries).

Συνδυάζεται με μαύρο λουράκι από rubber και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Chronoteam 

 

More Stories
Jaquet Droz Grande Seconde Deadbeat