Τα νέα Legend Diver Watch της Longines

H μάρκα εμπλουτίζει τη συλλογή Legend Diver Watch, προσθέτοντας νέα ντεγκραντέ καντράν 

 

Η συλλογή Longines Legend Diver, από την έναρξή της το 2007, έχει επανερμηνευτεί πολλές φορές επιτυχώς από τη μάρκα, η οποία φαίνεται να κάνει εξαιρετική δουλειά στο να σκάβει τα πλούσια αρχεία της, να παίρνει τα αγαπημένα σχέδια του κοινού, και να τα ανανεώνει με τρόπο που ελκύει τους σύγχρονους λάτρεις του ρολογιού. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των πρόσφατων Legend Divers είναι τα λακαρισμένα ντεγκραντέ καντράν τους, τα οποία προσδίδουν μια σπορ νότα αλλά και μια κομψή και παιχνιδιάρικη πινελιά. Για το 2022, η Longines αποφάσισε να επεκτείνει το portfolio της συλλογής με νέες ζεστές αποχρώσεις: μπορντό, μπεζ της άμμου και γκρι.

Το αυθεντικό καταδυτικό μοντέλο του 1959

Longines Legend Diver 42mm

Η πραγματική αλλαγή εδώ είναι τα νέα χρώματα καντράν. Η κάσα από ατσάλι εξακολουθεί να έχει διάμετρο 42 mm, πάχος 12,7 mm και  δύο βιδωτές κορώνες (η μία για τη λειτουργία της εσωτερικής στεφάνης και η άλλη για τη ρύθμιση της ώρας και της ημερομηνίας). Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 300 μέτρα.

Στο εσωτερικό φιλοξενείται ο αυτόματος μηχανισμός Calibre L888.5 ο οποίος προσφέρει power reserve 72 ωρών. Ενώ υπάρχουν πολλά που παραμένουν γνωστά, οι δύο νέες ντεγκραντέ αποχρώσεις για το καντράν, το μπεζ της άμμου και το γκρι σταχτί, κάνουν τη συλλογή ακόμα πιο ευέλικτη, με δύο ουδέτερους τόνους που συνδυάζονται εύκολα.

Longines Legend Diver 36mm

Όταν μια μάρκα κυκλοφορεί δύο μεγέθη ενός συγκεκριμένου μοντέλου, συνήθως δίνεται μεγαλύτερη προσοχή στο μεγαλύτερο μέγεθος- συχνά το μικρότερο εξυπηρετεί την ανάγκη για ποικιλία. Μέχρι σήμερα, το καντράν του Longines Legend Diver 36mm ήταν διαθέσιμο μόνο σε λευκό και μαύρο mother of pearl, γεγονός που η μάρκα διορθώνει με τρία νέα χρώματα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στο μικρότερο μέγεθος. Όπως το 42mm, το ντεγκραντέ σε μπεζ της άμμου αναμένεται να είναι μία δημοφιλής επιλογή. Όμως, αποκλειστικά για το 36mm, η Longines εισάγει ένα νέο μπορντό ντεγκραντέ καντράν.

Τέλος, το royal blue καντράν που κυκλοφόρησε πέρυσι μόνο στα 42 mm, προστίθεται πλέον και στη συλλογή μικρότερης διαμέτρου.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

Βρείτε τα επίσημα καταστήματα που φέρουν τη μάρκα εδώ.

 

More Stories
H Lufthansa γιορτάζει τα 55 χρόνια της